Kendime en uygun hassasiyeti nasıl bulurum?

Arkadaşlar Valorant oynuyorum. Kendime en uygun hassasiyeti nasıl bulurum?

Gir poligona dene, en uygun hassasiyet diye bir şey yoktur. Hangi hassasiyette daha rahat ediyorsan onu seç.

Zamanında en rezil ekipmanlarla ne oynayan abiler vardı kafelerde, hep beraber toplanır ağzımız açık izlerdik. İnsanlar oyun oynamayı unutmuş.
Ya zaten bu şeylere takılan adamlar genelde iyi oynayamaz. İyi oynayamadığı için de böyle şeylerde çare ararlar.
Bu her konuda böyledir fitnessda örneğin adam cacık antrenman yapar cacık beslenir sonra gider protein tozundan falan medet umar onlara tonla para verir. Aynı hesap.

Ya zaten bu şeylere takılan adamlar genelde iyi oynayamaz. İyi oynayamadığı için de böyle şeylerde çare ararlar.
Bu her konuda böyledir fitnessda örneğin adam cacık antrenman yapar cacık beslenir sonra gider protein tozundan falan medet umar onlara tonla para verir. Aynı hesap.

Çok iyi oynayanlar SteelSeries kulaklılarla Razer klavyelerle mi buralara geldi? İyi oynayan her türlü oynar, oynayamayıp ekipmana ona buna bahane edenler zaten kendini belli ediyor.

Evet iyi oynayamıyorum peak immoyum ve arada aim koçluğu yapıyorum.

Çok kanıt istiyorsanız eski fotoğraflarımdan biraz aradağım da bulabilirim? Size kendimi inandırma gibi bir amacım yok sadece algınızın yanlış olduğunu söylüyorum bu sektör içinde olmadan ne dediğimi pek de anlayamazsınız zaten. Her dediğimi tek tek araştırabilirsiniz. Kas hafızasının tek işlevi oyuna belli bir süre ara verdikten sonra tekrar oyuna dönünce kısa zamanda eski aimini toplarlamana yarar. Öyle kas hafızanın aimi ezberlediği veya hassasiyeti ezberlediği falan yok. Aimi çalıştıran şey, aimi etkileyen şey ince motor becerileridir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı