Kendimi çirkin hissediyorum

Daha fazla  
Bakımlıyım ama yüzüm iğrenç görünüyor. İnsanlar sokakta bana gülüyor. Tipim aşırı derecede abes duruyor, kafam aşırı uzun görünüyor, ne yapmalıyım. Artık ümidim kalmadı, dayanamıyorum, cidden çok kötü durumdayım, ne yapmalıyım 😔😔😔?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakımlıyım ama yüzüm iğrenç görünüyor. İnsanlar sokakta bana gülüyor. Tipim aşırı derecede abes duruyor, kafam aşırı uzun görünüyor, ne yapmalıyım. Artık ümidim kalmadı, dayanamıyorum, cidden çok kötü durumdayım, ne yapmalıyım 😔😔😔?

Kanka insanların sana güldüklerine emin misin bence sen kafaya taktığın için sana gülüyorlar gibi his ediyorsun

Daha önce de benzer bir konu açmışsınız çok takmayın ya da kendinizi geliştirin. Spor yapmaya başlayabilirsiniz basketbol oynamak piyano ve gitar çalmak satranç oynamak gibi hobiler edinebilirsiniz. Kafanızı böyle şeylere yormayın. Bakımlı bir insan iseniz. Zaten iyi görünüyorsunuzdur.

Yeni konular

Geri
Yukarı