kurome
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- EVGA Z390 Dark / Intel I9 9900K / Lexar Ares 32 GB 3600mhz DDR4 / EVGA 1080ti FTW3 iCX / EVGA Supernova 1200W P2 / EVGA CLC240 / Xigmatek Elysium
- Meslek
- Öğrenci
Dil öğrencisiyim, şu an mütercim tercümanlık okuyorum. Yalnızca dil alanından gitmek pek hoşuma gitmiyor, dil öğrenirken yan alanlara da yönelmek istiyorum. Yazılım sektörü var ama herkes yazılıma uğraşıyor veya yapay zeka yazılım sektörünü iyice daraltıyor diyen çok oldu, üniversitede mühendislik veya programcılık okumadığımdan yazılım sektöründe kaybolurmuşum gibi geliyor. O yüzden sunucu bakımı, veri ya da ağ alanlarında kendimi geliştirmek istiyorum ancak dediğim gibi üniversitede ilgili bir bölümde okumadığımdan sektörün bakış açısı nasıl bilmiyorum. Bu işe kalkışsam bile bunu nasıl yapacağımı, nerelerden eğitim alacağımı veya sertifikalı eğitimler var mı bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olanlardan tavsiye almak isterim.
Dil okuduğumdan yabancı dil sorun değil, b2+ İngilizcem var şu an C1 yapmaya uğraşıyorum ve yanına Fransızca da öğreniyorum (o da A2 oldu hedefim B2-C1 arası), hatta Fransızca bitince de Korece ya da Japonca'ya geçeceğim üçüncü yabancı dil olarak.
Dil okuduğumdan yabancı dil sorun değil, b2+ İngilizcem var şu an C1 yapmaya uğraşıyorum ve yanına Fransızca da öğreniyorum (o da A2 oldu hedefim B2-C1 arası), hatta Fransızca bitince de Korece ya da Japonca'ya geçeceğim üçüncü yabancı dil olarak.
Son düzenleyen: Moderatör: