Daha fazla
- Meslek
- Mimarlık öğrencisi - Tasarımcı
Herkese merhaba. Kendimi çok kötü hissediyorum. Yaklaşık 5 aydır monoton'um. Hayattan soğudum, nefes almak'ta istemiyorum vermek'te böyle valla hiç birşey yapmak istemiyorum. Ölmek'te istemiyorum ölmemek'te. Boşlukta hissediyorum kendimi. Çok salak, gerizekalı, aptal, gereksiz, artık ve beyinsiz hissediyorum. İnsanlar beni bu duruma getirdi biliyorum. 12. sınıfa gidiyorum YGS ve LYS'e çok az kaldı onun stresi var, insanların baskısı var, maddi durum sıkıntısı var, geride kalma sıkıntım var, ortamlara ayak uyduramama sıkıntım var. Abi bende bütün sıkıntılar var resmen. Saçmalama şeklimden siz anlayın sıkıntımı. Eskiden 24 saat'in 15 saatini ders çalışmaya ayırırdım ciddiyim. Şimdi 24 saatin 1 dk'sını dahi ayırmıyorum o derece. Sıkıldım hayattan ya. Lütfen senden daha kötü olanlar var onlara bak ismet şükret haline demeyin. Şükrediyorum halime tamam'da benim durumumu o durumla kıyaslamayın. Herkesin acısı kendine fazladır. Tavsiyelerinizi bekliyorum kötü yorumlarınızı değil. Teşekkürler. İyi günler...
Son düzenleyen: Moderatör: