Kendimi yakışıklı hissetmiyorum diyenlere tavsiyeler

XEfe.Bey

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
7.515
Makaleler
2
Çözümler
2
Selamünaleyküm arkadaşlarım. Kendinizi yakışıklı hissetmiyorsanız, işte benim sivilcem var, boyum küçük merak etmeyin onların hepsi benim de var. Size orijinal tavsiyeler vereceğim keyifli okumalar sevgili sosyal üyeleri.
1. Sweet giyinin: Arkadaşlar sweet giyinmek hem sıcak tuttuğu gibi hem de insana ayrı bir cool görünüş verir, şahsen ben bayılırım sweet giymeyi, kendinize uygun bir sweet giyinin.
2. Dişlerinize iyi bakın: Arkadaşlar dişler her zaman önemlidir dişlerinizde lekelenme varsa doktora gidin ve dişlerinizi koruma altına alın.
3. Saçlarınıza keyfinize uygun bir şekil verin: Arkadaşlar çok gösterişli şekiller vermem, ama fön çekerken saçlarımı bir düzene koyarım.
4. Saat takın: Eğer ciddi duruşlu biriyseniz klasik saat takın ama yok güler yüzlü sevimli biriyseniz akıllı saat takın, yanına bir tanede bileklik takın. Bu dediklerim ayakkabı içinde geçerli eğer ciddi biriyseniz ağır duruşlu bir ayakkabı alın ama öyle değilseniz beyaz renkli bir ayakkabı olur.
5. Aslında ben bunları söyledim ama en önemli etken konuşma tarzınız bu konu hakkında konu açacağım, Allah'a emanet olun.
 
Bende ekleyeyim.

1-) Kendinize ait bir tarzınız olsun. X tarzının üstüne Y tarzında takı, giysi seçmeyin.
2-) Benim gibi mücevher düşkünü iseniz tek bir dizaynda durun. Örneğin sadece gümüş gibi.
3-) Soğukkanlı ve karizmalı olun.
4-) Ne olursa olsun kendinizi siz olduğunuz için sevin. Kimseye kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz.
 
Her insan yakışıklıdır lakin kişiye göre. Yakışıklılık görecelidir. İnsan yakışıklı olmak için ilk önce kendini yakışıklı bulmalıdır. Sivilce geçici bir şey. Çoğu kişide oluyor zaten. Boyun küçük olması eksi bir şey değil. Bazıları boyu küçük olanları sever, bazıları büyük olanları. Bu göreceli bir kavram. Herkesin tipi bazılarına göre yakışıklı bazılarına göre yakışıklı değildir, önemli olan kendini yakışıklı hissetmendir.
 
Tavsiyelerinin hepsi bomboş. Hayat başlamamış bile. Dediklerin sadece yüzü güzel insanları daha da güzel yapar. Diğer çirkin yüzlü olan insanların hiçbir işine yaramaz.
 
Tavsiyelerinin hepsi bomboş. Hayat başlamamış bile. Dediklerin sadece yüzü güzel insanları daha da güzel yapar. Diğer çirkin yüzlü olan insanların hiçbir işine yaramaz.

Güzellik kavramı kişiden kişiye değişir tabii. Kendimize iyi bakmak boş bir tavsiye değildir, güzel konuşmak her insana yakışır.
 

Geri
Yukarı