Kendimizi boşlukta hissetmek

JMSae

Decapat
Bu aralar bana çok sık olan bir olaydan bahsetmek istiyorum.
Kendimi boşlukta gibi hissediyorum ve sanki o haldeyken vücudumu kontrol eden kişi ben değilmişim gibi oluyor. Ne yaptığımı, nasıl yürüdüğümü, ne düşündüğümü falan biliyorum ancak bunları yapan kişi ben değilmişim gibi oluyor. Hani tanrısal bakış açısıyla yazılmış hikayelerdeki karakterler gibiyim. Tek karakter var ve olayı anlatan benim.
Yakın zamanda buna benzer yaşadığım olay;
Geçenlerde markete gittim abur cubur vs. almaya, ilk girdiğimde hiç sıkıntı yoktu el arabasını falan aldım

Aslında neler yaptığımı hatırlıyorum ama nasıl yaptığımı bilmiyorum, sanki kendi kafamın
içinde oturup olanları izliyormuşum gibi.

alışverişimi yaptım. Kasiyere parayı verdim, ve tam o sırada "sen öğrencisin lan bunlar ne :)"
Deyip sırtıma vurdu. O sırada sanki kendi bedenime gelmiş gibi oldum, garip bir hissiyattı. Ne olup
bittiğini anlıyor, kendi bedenimim kontrolünün bende olduğunu hissediyor gibiydim.

Bu yaşadığım olayın bir ismi var mı?

Son düzenleme:
Aklın başka yerde, aşık mısın? Veya öyle bir isteğin mi var?

Aklın başka yerde, aşık mısın? Veya öyle bir isteğin mi var?
Aklın başka yerde olması bu kadar farklı bir şey mi cidden? O zaman ben aklın başka yerde olmasını yanlış biliyormuşum.

Hayır aşık değilim, öyle bir isteğim yok. Diğer türlü de gayet normalim, yani büyük bir derdim vs. yok.

Hayır, öyle bir isteğim yok. Diğer türlü de gayet normalim, yani büyük bir derdim vs. yok.

İçeriden istediğin ve devamlı üzerine düşündüğün bir şey var. Bilinçaltın devamlı onun üzerine gidiyor.

Benim yorumlarım böyle, genelde boşluk hissi hayatında bir şey istemene rağmen olmadığında olur.

Bu adam ben ya, bana da aynısı oluyor sanki ben yürümüyorum yaşamıyorum ama bende 15 saniye sürüyor en son 1.5 ay önce olmuştu ondan sonra bir daha olmadı.

İçeriden istediğin ve devamlı üzerine düşündüğün bir şey var. Bilinçaltın devamlı onun üzerine gidiyor.

Benim yorumlarım böyle, genelde boşluk hissi hayatında bir şey istemene rağmen olmadığında olur.
Yani düşündüm de öyle üzerine çok düşündüğüm bir şey yok.
Sorun yapmamak lazım şimdilik. Belki geçicidir, devamlılık sağlarsa bir sorun var demektir.
Olayı normalde 2-3 ayda bir yaşıyorum ama şu son 1 aydır sık sık başıma geliyor.
İşte o sorunun bir ismi var mı?

Yani düşündüm de öyle üzerine çok düşündüğüm bir şey yok.

Direkt aklında değil, daha derinlerde olabilir. Bilinçaltı diyoruz buna.

Biraz zaman ver, baktın geçmedi; o zaman yine konu aç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı