Kendimizi korumayı nasıl öğrenebiliriz?

Türkiye'de detroid gibi bir şehir yok öncelikle. Bence en iyi çözüm kavgadır. Bıçak falan çekerse ayağınla eline vurup bıçağı düşürürsün falan işte. Ama yanında silah taşımakta fayda var. Bizim Adana'da her evde var. Ne olacağı belli değil bu mahallede.

Türkiye'de bu tarz olayların olduğunu gördüm. Her gün haberlerde de görüyorum. Şahsen yanında silah taşımak mantıksız. İnsan sinir halinde kendini kaybediyor. Biber gazı olabilir ama silah veya bıçak saçma geliyor bana. Ayrıca kendini savunma bence herkesin öğrenmesi gereken şeylerden. Adana da sana bol şans :D.
 
Forumda ne kadar boş konuşan var. Yaş ortalamasını gerçekten belli ediyorsunuz. Yanında bıçak taşı diyen süper zekalar karşıdaki çekince ne yapacaksın. Hadi kendini savundun git boktan biri için yat içerde. Silah taşı diyen var aynı durum. Siz silahı bıçağı çekerseniz karşıdaki yapmayacağı şiddeti uygular. Boncuklu tabanca demişsiniz, ulan karşıdaki bunu görüp sıksa sana ne halt yiyeceksin. Kısacası adam olacaksın beladan uzak duracaksın zorda kalırsan uygulayacaksın şiddeti. Şahsi tavsiyem hiç uygulamamak hatta kaçmak. 1 yumrukla ölen adam biliyorum ve siz ölürsünüz diye demiyorum, karşıdaki ölürse o zaman nirvanayı yaşarsınız diyorum.
 

Geri
Yukarı