Kendinden büyük birini sevmek

Dediğim gibi benim için problem yok ama ben ne zaman bir çevreme sorsam onlarda benim gibi çevresindeki insanlardan erkekler daha büyük olmalı daha iyi olur gibi gibi konusu çok fazla dönünce bir bildikleri falan mı var diye düşündüm. En iyisi dediğiniz gibi kafaya takmamak teşekkürler herkese.

Dediğim gibi benim için problem yok ama ben ne zaman bir çevreme sorsam onlarda benim gibi çevresindeki insanlardan erkekler daha büyük olmalı daha iyi olur gibi gibi konusu çok fazla dönünce bir bildikleri falan mı var diye düşündüm. En iyisi dediğiniz gibi kafaya takmamak teşekkürler herkese.
Kimse senin içini senden daha iyi bilemez annen baban bile. Seviyorsan o da seni seviyorsa sadece kendini dinle. Bunu bunu diyorlarsa bir bildikleri vardır dediğin anda ipler senin değil onların elinde olur. Başkasının değil kendi istediklerinin kölesi ol.

Anlaşabiliyorsanız sorun yoktur. Kendi hayatınızı yaşıyorsunuz, kendi kararlarınızı verecek kadar olgunsunuz. Mantığınızla duygularınız ters düşmüyorsa başkalarının kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Genelde gençler olgunlardan, olgunlar gençlerden hoşlanıyor. Bunun birçok nedeni var. Örneğin: İşte sen olgun kafada değilsen oluyor. Olgun kafadaysan genç hayata bakış açısı senden farklıysa ilgini çekiyor. 25 ile 27'nin arasında bir şey yok. Senden daha önce emekli olur :D. Bayramlarda elini öpersin:D. Bence zamanını bekle. Sana en uygun kişi kaderinde yazılı. Kasma yani.

Tabii ki sıkıntı olmaz. Hz. Muhammed (SAV) efendimizin eşi Hz. Muhammed'den 15 yaş büyüktü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı