Kendini en bilgili sanan üyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumu fazla mı ciddiye alıyoruz sanki? :) Eğer Şubat'tan sonra okullar açılırsa, üniversiteler açılırsa, buranın da işleyişi eski haline dönecek. O zaman yakındığınız tüm mesaj, beğeni, konu, öneri vs. gibi sorunlar da çözülmüş olacak. Çünkü insanlar Sosyal'e normal bir şekilde girmeye, Sosyal'i normal bir şekilde kullanmaya başlayacak.

Şu an Sosyal ile yatıp kalkan üyeler var. Bu endişe verici. Ben bile Süper Moderatör iken, görevli olduğum saat dışında forumda geçirdiğim süre toplasan 1 - 2 saatti, ki o bile fazla geliyordu. Buranın hayatınızın merkezinde olmasına gerek yok. Burası bir platform, günlük girip biraz vakit geçirilip, birkaç kişiye yardım edeceğimiz bir platform.

Lütfen forumu bilinçli bir şekilde kullanalım. :)
Hocam okul başlayınca zaten akşam geleceğiz. Ödev falan derken saat 8'i bulacak. Biz de başlamadan buranın tadını çıkarıyoruz. Buraya başladığımdan beri klavyede yazı yazma hızım arttı.

Forumu fazla mı ciddiye alıyoruz sanki? :) Eğer Şubat'tan sonra okullar açılırsa, üniversiteler açılırsa, buranın da işleyişi eski haline dönecek. O zaman yakındığınız tüm mesaj, beğeni, konu, öneri vs. gibi sorunlar da çözülmüş olacak. Çünkü insanlar Sosyal'e normal bir şekilde girmeye, Sosyal'i normal bir şekilde kullanmaya başlayacak.
Bu konuda katılıyorum bu arada. Ben pandemi sürecinde katıldım. Bir nevi zevk de alıyorum yardım edince, her ne kadar son zamanlarda konu dışı ve konsol bölümüne kaymış olsam da. Pandemi süreci bittiğinde burada bile olmayabilirim.

Bir yandan hak veriyorum, bir yandan da sizi haksız buluyorum. Şu ürünü kullanıp önerenler kısmında. Sizin için demiyorum fakat sırf markasına bakarak ürün kötüleyen o kadar insan var ki... Adam kullandım şu gibi eksileri şu gibi artıları var diyor. Ama ben tavsiye ederim memnun kaldım diyor. Biri de çıkıp ''Kardeşim o marka çöp o ürünü de kesin çöptür'' diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı