Kendini hissetmemek

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
Hocam bu yazın başladı. Mesela yolda yürüyorum veya arkadaşlarla dolaşıyorum ya da spor salonuna gittiğimde kendimi hissetmiyorum. Bilincim yerine değil gibi sanki başkası yönetiyor beni başım dönüyor anı yaşayamıyorum. Birkaç gün önce okula gittiğimde son saat fark ettim bugün ne yaptım diye. Ne yaptığımı biliyorum iradem yerinde ama bilinç yerinde değil. Başkası yönetiyor bende izliyorum gibi. Bu yaz günde en az 15 saat PC'de vakit geçirmiştim o zaman başladı ondan mı acaba bilmiyorum.

Gözüm görüyor irade yerinde ama sanki başkası benim irademi kullanıyor ben de farkında değilim.

Hani bazen olur ya kendinizi hissetmezsiniz 10-15 saniye. Ben onu 5 aydır yaşıyorum. Anlatılmaz yaşanır yani.

Hocam gerçekten aynı durumu yaşıyorum, aşırı kötü bir şey. Kendimi başka dünyada gibi ve her şeyin boş olduğunu hissediyorsun ve geçmiyor.

Alakasız gibi olabilir ancak boyun düzleşmesi, daralması gibi bir rahatsızlığınız varmı?
Yok hocam sadece boynum çok az ağrıyor. Çıtlatınca geçiyor.

Hocam gerçekten aynı durumu yaşıyorum, aşırı kötü bir şey. Kendimi başka dünyada gibi ve her şeyin boş olduğunu hissediyorsun ve geçmiyor.
Aynen öyle.

Çok iyi bir ortama gittiğimde zevkini çıkaramıyorum. Çünkü ben yaşamıyorum o anı sanki başkası yaşıyor.

Yok hocam sadece boynum çok az ağrıyor. Çıtlatınca geçiyor.

Aynen öyle.

Çok iyi bir ortama gittiğimde zevkini çıkaramıyorum. Çünkü ben yaşamıyorum o anı sanki başkası yaşıyor.
Hocam gerçekten bazılarına saçma gelebilir ama bunu tek ben yaşıyorum sanıyordum. Ama gerçekten böyle hissizleşme söz konusu maalesef. Sporcuyum ve maçlarda maçın anını bile ciddiye alamıyorum hissizlik söz konusu. Bence bu bir psikolojik rahatsızlık. Gerçekten çözümü ne bunun çok kötü bir şey arkadaşlar..

O kadar aktivite yapıyorum hepsinde böyle. Sadece namaz kılarken bilincim yerinde. Sabahın 6'sı olsa bile namaz kılarken bilincim yerinde ama namaz bitince hepsi başa dönüyor.

Normalde çok enerjiğim 24 saat ayakta kalırım ama işte durumlar böyle.

Hocam ilk olarak hayatı dışardan seyrediyormuş gibi hissediyorsanız bir piskoloğa görünün sıkıntı olabilir. Fakat günü o kadar hızlı geçip, ne yaptığının farkında olmaktan, aynı şeyleri her gün aynı şekilde şekilde yapmaktan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…