MzSe
Hectopat
Hava atınca onlar takacak mı bir sor bakalım.Yeni katılanlara hava atmak için uydurulmuş bir şey.
Hava atınca onlar takacak mı bir sor bakalım.Yeni katılanlara hava atmak için uydurulmuş bir şey.
Yeni katılanlara hava atmak için uydurulmuş bir şey.
Forumda onlarca boş konu varken bu konuya boş demeniz gülünçlük.Gereksiz bir konu.
Hani bi söz vardır onunla bu aynı şeymi.Forumda onlarca boş konu varken bu konuya boş demeniz gülünçlük.
Aynı şey. Boş konu görmek istiyorsanız "sağlık" kategorisine bakabilirsiniz.Hani bir söz vardır onunla bu aynı şey mi?
Dostum her konuyu anlarım ama hayatta hiçbir başarısı olmayan insanların bir şeyleri daha önce yaptı diye kendini üstte çıkarma çabasını anlamam. Ve safsata uygulamayı bırakın, herkes boş konu açıyor o yüzden ben de boş konu açabilirim diye mantık mı olur be arkadaş?Forumda onlarca boş konu varken bu konuya boş demeniz gülünçlük.
o yıllarda ya bitmişti ya bitmek üzereydi 2010-2011 dersen anlarımda.CS1.6 2015-2016 yıllarında Prime dönemleri o zaman o dönemde oynadığım için çok mutluyum sanırım tek old dediğim yer bu kısım.
Adini tam hatırlamıyorum ama bir server'da slot'tum oradan hatırlıyorum her akşam maçlarımız oluyordu 16-16o yıllarda ya bitmişti ya bitmek üzereydi 2010-2011 dersen anlarımda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.