wontagadra Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 329 Çözümler 2 5 Haziran 2020 #1 Mesela biri ile hiç beklemediğiniz anda kavga çıksa yanınızda bıçak veya çakı bulunur mu yoksa direkt yumruklar mı konuşur?
Mesela biri ile hiç beklemediğiniz anda kavga çıksa yanınızda bıçak veya çakı bulunur mu yoksa direkt yumruklar mı konuşur?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 5 Haziran 2020 #2 wontagadra dedi: Yanınızda bıçak veya çakı bulunur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. wontagadra dedi: Mesela biri ile hiç beklemediğiniz anda kavga çıksa... Genişletmek için tıkla... Sebepsiz kavga çıkmaz. Bir sebebi varsa ve vurursa vururum zaten normal olarak.
wontagadra dedi: Yanınızda bıçak veya çakı bulunur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. wontagadra dedi: Mesela biri ile hiç beklemediğiniz anda kavga çıksa... Genişletmek için tıkla... Sebepsiz kavga çıkmaz. Bir sebebi varsa ve vurursa vururum zaten normal olarak.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 5 Haziran 2020 #3 Bıçak vb. şeyler bulundurmam. Yarma gibiyim, tokadım yeter diye düşünüyorum.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 5 Haziran 2020 #4 Teakwondo ve karete gibi sporları bildiğim içim 1 veya 2 hamlede işini bitirebilirim diye düşünüyorum.
Teakwondo ve karete gibi sporları bildiğim içim 1 veya 2 hamlede işini bitirebilirim diye düşünüyorum.
wontagadra Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 329 Çözümler 2 5 Haziran 2020 #5 Xcylde dedi: Teakwondo ve karete gibi sporları bildiğim içim 1 veya 2 hamlede işini bitirebilirim diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bıçak ya da çakı tarzı şeyler bulundurur musunuz peki hocam?
Xcylde dedi: Teakwondo ve karete gibi sporları bildiğim içim 1 veya 2 hamlede işini bitirebilirim diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bıçak ya da çakı tarzı şeyler bulundurur musunuz peki hocam?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 5 Haziran 2020 #6 Klavyem her zaman yanımdadır. Her türlü hakaret itinayla edilir.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 5 Haziran 2020 #7 wontagadra dedi: Bıçak ya da çakı tarzı şeyler bulundurur musunuz peki hocam? Genişletmek için tıkla... Yaşım küçük olduğu için bulundurmam ama büyük olsaydım gene bulundurmazdım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
wontagadra dedi: Bıçak ya da çakı tarzı şeyler bulundurur musunuz peki hocam? Genişletmek için tıkla... Yaşım küçük olduğu için bulundurmam ama büyük olsaydım gene bulundurmazdım.
K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #8 Ya Dayağımı yerim, Ya da dayağımı atarım. Bıçak,çakı vs bulundurmam.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Haziran 2020 #9 wontagadra dedi: Mesela biri ile hiç beklemediğiniz anda kavga çıksa yanınızda bıçak veya çakı bulunur mu yoksa direkt yumruklar mı konuşur? Genişletmek için tıkla... Bıçak ve çakı taşımak suç diye biliyorum.
wontagadra dedi: Mesela biri ile hiç beklemediğiniz anda kavga çıksa yanınızda bıçak veya çakı bulunur mu yoksa direkt yumruklar mı konuşur? Genişletmek için tıkla... Bıçak ve çakı taşımak suç diye biliyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 5 Haziran 2020 #10 Yemek buldun ye, dayak buldun kac. Felsefe budur