Kendinizi kazanmak istemek

Trixegon

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an bu yazacağım uzun yazıyı, neden bu siteye yazıyorum herhangi bir fikrim yok. Sadece gerçekten de bana bir cevap verebilecek, fikir verebilecek insanlara erişmek istiyorum. Birkaç senedir büyük bir bunalım içindeyim. 17 yaşındayım, seneye lise son yani 12. sınıf olacağım. Maddi durumum çok iyi Allah'a şükür. Şimdi diyeceksiniz ki işte 17 yaşındasın daha, ergenlik vesaire ancak gerçekten öyle bir şey değil, o nasıl bir şey biliyorum ve ikisini rahatlıkla ayırabilirim. Aşk hayatı falan da değil mesele, ben kendimi bir kız için bitirecek bir insan değilim. Mesele, kendimi bulamamam, geçmişteki performansıma ulaşamamam. Artık çoğu şeyden zevk almıyorum. Sürekli sorguluyorum her şeyi. Ayrıca mesela bir şeyi yaptığımı bildiğim halde tekrar kontrol ediyorum yapmış mıyım diye, buna da değineyim hemen. Mesela babam arabanın anahtarını verip kilitle diyor, ben kilitlediğimi bildiğim halde tekrar tekrae kilitleyip kontrol ediyorum. Bu sadece basit bir örnek. Her şeyden şüphe ediyorum. Tekrar söyleyeyim, ergence bir bulanımda veya aşk acısında değilim, Allah'a şükür yakışıklıyım ve karşı cinsle zaten aram gayet iyi; aynı zamanda fitnessa gidiyorum. Benim derdim, eskisi gibi mutlu olamıyorum; derslerimde de mesela eskisi gibi iyi performansa sahip değilim. Çünkü yaşadığım şeyler beni dağıtıyor sanırım. Beni adamakıllı mutlu eden 2 şey var, bunlardan ikincisi zaten fitness, birincisi ise futbol. Futbol oynarken bütün her şeyi unutuyorum, işte o zaman gerçekten mutlu oluyorum ve eğleniyorum. Şu an bunu yazarken fark ettim ki beni gerçekten mutlaka eğlendiren ve mutlu eden tek şey futbol. Altyapı geçmişim yok ancak gerçekten yetenekliyim ve iyi oynuyorum, çevremdekiler de söylüyor ancak yaşım 17 olduğu için futbola geç kaldığımı belirtip beni kırdılar. Her neyse. Bu arada herhangi bir şekilde kendimi övmeye, ego kasmaya veya hava yapmaya çalışmıyorum, ki zaten solo bir şekilde tanımadığım insanlarla kuracağım iletişimden niye böyle isteklerim olsun. Ben bunalımdayım arkadaş. Ben eski ben olmak, mutlu olmak istiyorum. Zevk alamıyorum. Derslerimde tekrar başarılı olmak istiyorum. İnsanların dediklerini umursamamak istiyorum. Özgüvenliyimdir normalde ancak son haftalarda gitgide öz güvenim kırılmaya başladı. Bu saatte sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim, iyi akşamlar diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…