C caissa Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Kasım 2022 #52 Kendimle vakit geçirmekten aşırı zevk alan birisi olarak evet derdim ama depresif olduğum zamanları göz önünde bulundurursam arada kalırdım sanırım.
Kendimle vakit geçirmekten aşırı zevk alan birisi olarak evet derdim ama depresif olduğum zamanları göz önünde bulundurursam arada kalırdım sanırım.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 15 Kasım 2022 #53 Sorunun bir diğer ismi? Eşcinsel misiniz?
C caissa Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Kasım 2022 #54 bitwise dedi: Kiz arkadasim bana nasil tahammul ediyor pek cozemiyorum acikcasi. Bu saatten sonra da sormak zor bunu. Genişletmek için tıkla... neden tahammül edemediğini sordun mu?
bitwise dedi: Kiz arkadasim bana nasil tahammul ediyor pek cozemiyorum acikcasi. Bu saatten sonra da sormak zor bunu. Genişletmek için tıkla... neden tahammül edemediğini sordun mu?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 1 Çözümler 83 15 Kasım 2022 #55 caissa dedi: neden tahammül edemediğini sordun mu? Genişletmek için tıkla... Tekrar mi okusan acaba benim mesaji?
caissa dedi: neden tahammül edemediğini sordun mu? Genişletmek için tıkla... Tekrar mi okusan acaba benim mesaji?
C caissa Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Kasım 2022 #56 bitwise dedi: Tekrar mi okusan acaba benim mesaji? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, yanlış anlamışım.
bitwise dedi: Tekrar mi okusan acaba benim mesaji? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim, yanlış anlamışım.
U UğurDündar Picopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 503 Çözümler 2 15 Kasım 2022 #57 sasi dedi: Sorunun bir diğer ismi? Eşcinsel misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu kendine cinsellik oluyor.
sasi dedi: Sorunun bir diğer ismi? Eşcinsel misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu kendine cinsellik oluyor.
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 15 Kasım 2022 #58 Aşırı iyi arkadaş olurduk ama evlenmezdim.
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #59 Düşünemedim.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 15 Kasım 2022 #60 UğurDündar dedi: Hayır, bu kendine cinsellik oluyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben kendimle uğraşamazdım ben çok açık sözlü birisiyim ve çok durgun bir yapım var birisinin sülalesini dua okur gibi elden geçirebilirim ki bu çok kötü bir özellik.
UğurDündar dedi: Hayır, bu kendine cinsellik oluyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben kendimle uğraşamazdım ben çok açık sözlü birisiyim ve çok durgun bir yapım var birisinin sülalesini dua okur gibi elden geçirebilirim ki bu çok kötü bir özellik.