Kendisi hakkında soru sorulmasını istenen konular yasaklansın

Sizce yasaklanmalı mı?

  • Evet

    Oy: 62 60,2%
  • Hayır

    Oy: 41 39,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    103
  • Anket kapandı .
Evet onlar da dikkatimi çekti, eski konulara bakarken. Onlarında yasaklanması iyi olur.
Emredersiniz kralım, başka emriniz? Görmek istemediğiniz içerikler hakkında konu açanları ''Göz ardı et'' butonuyla göz ardı edebilirsiniz.
 
''Göz ardı edin'' demiyorum, ''Göz ardı edebilirsiniz'' diyorum, ayrıca Türkçe'yi öğrenin lütfen, emir kipini ben değil siz kullanıyorsunuz.
Ortada emir kipi yok. "Hemen yasaklayın!" gibi bir şey demedim. "Yasaklanması iyi olur." dedim ve bu emir kipine girmiyor, sizin öğrenmeniz iyi olur.


-esi -ası gibi ekler yer almıyor. Zaten -ası -esi eki de fiilimsi.
 
Bunu yanı sıra. 1000. beğeni, doğum günüm, 1000. mesaj tarzı boş konular yasaklanmasını istiyorum.

Çünkü herkes orada oluyor. Forumda yardım isteyenler yardım edilemiyor.
Bence ona gerek yok, insanlar mutluluğunu paylaşıyor, insanlar kendinin sevildiğini ve kendilerinin düşüncelerinin desteklendiğini görmek hoşuna gider ve bunu paylaşmak gayet normal.

Burası bir forum eğer bu kişi bunu hep yapıyorsa ceza verilebilir, ama 1 kere yaptıysa diye bence ve diğer kişilerin düşüncelerini öğrenmek istiyorsa normal bir durum. Özgüven ile ilgili bulmuyorum, bu kişilerle ilgili eğer bu kadar biliyorsan büyük ihtimal sen de anlattığın kişiler gibisindir.
 
Sosyalde konu dışı adlı bir bölüm var, Technopat Sosyal kurallarının dışına çıkmıyor ve moderatörler de bu konuları onaylıyorsa aykırı bir durum yok demektir. Hoşunuza gitmiyorsa göz ardı etmekte fayda var. Sözüm sadece size değil, son zamanlarda böyle konu açan birçok kişi ve buna tepki gösteren bir o kadar kişi var.
 

Geri
Yukarı