Kendisi hakkında soru sorulmasını istenen konular yasaklansın

Sizce yasaklanmalı mı?

  • Evet

    Oy: 62 60,2%
  • Hayır

    Oy: 41 39,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    103
  • Anket kapandı .
Bu konuları açanlar tamamen özgüven eksikliği nedeniyle hayatında hiç tanımayacakları insanların kendilerini sevip sevmediğini soruyor
Özgüven eksikliğiyle ne alakası var? Ben bunu kendi adıma diyorum sadece merak ettiğim için sordum. Egolarımı tatmin edeceksem Sosyal'i kullanmazdım. Bu konuların yasaklanacağını sanmıyorum. Bu konuları görmek istemiyorsanız konuya girmeyin xd.
Bunu yanı sıra. 1000. beğeni, doğum günüm, 1000. mesaj tarzı boş konular yasaklanmasını istiyorum.

Çünkü herkes orada oluyor. Forumda yardım isteyenler yardım edilemiyor.
Yardım etmek isteyen her türlü eder, yardım edebileceği bir konuysa yan sekmede bekletebilir.
Sosyalde konu dışı adlı bir bölüm var, Technopat Sosyal kurallarının dışına çıkmıyor ve moderatörler de bu konuları onaylıyorsa aykırı bir durum yok demektir. Hoşunuza gitmiyorsa göz ardı etmekte fayda var. Sözüm sadece size değil, son zamanlarda böyle konu açan birçok kişi ve buna tepki gösteren bir o kadar kişi var.
Sen muhteşem bir detaysın.
 
Bence ona gerek yok, insanlar mutluluğunu paylaşıyor, insanlar kendinin sevildiğini ve kendilerinin düşüncelerinin desteklendiğini görmek hoşuna gider ve bunu paylaşmak gayet normal.

Burası bir forum eğer bu kişi bunu hep yapıyorsa ceza verilebilir, ama 1 kere yaptıysa diye bence ve diğer kişilerin düşüncelerini öğrenmek istiyorsa normal bir durum. Özgüven ile ilgili bulmuyorum, bu kişilerle ilgili eğer bu kadar biliyorsan büyük ihtimal sen de anlattığın kişiler gibisindir.

İnsanlarla duygunu paylaşmak insana güzel bir his verir. Dediğin biraz doğru. Burası sevilme forumu değil. Burada ilgi görmek için gelen varsa kapı açık. Düşünce desteklenmesi genellikle bu konularda olmuyor. Genellikle hayırlı olsun diyorlar. Buraya kadar güzel. Sonrası ise konu resmen sohbete yani boş muhabbete dönüşüyor.

Diğer kişilerin düşünceleri başka hayırlı olsun kelimesinden başka bir şey olamaz. Ben özgüven ile ilgili bir şey bahsetmedim.

Ben kişiler demiyorum. Genel anlamda konu gereksiz, beğeni ve yorum kasmak için yazılıyor.

Son cümle için ise beni tanımadan bu kadar emin konuşamazsınız.
 
Bu konuları açanlar tamamen özgüven eksikliği nedeniyle hayatında hiç tanımayacakları insanların kendilerini sevip sevmediğini soruyor, sevilmediği cevabını alınca da duygu sömürüsü yapıyor ya da egolarını tatmin etmek için bu konuları açıyorlar.
Bu kısma o kadar fazla katılıyorum ki, çok haklısın. Bu kadar net olmasa da, bunu bir kaç kere dile getirdim. Aktif bir üye isen, zaten kimin ne tarz konular açıp açmayacağını tahmin edebiliyorsun. Ben mesaj yazıp geçiyorum, o tarz konular bana beğeni kasma gibi geliyor. (her üye için geçerli değil) Ama yasaklanma konusunda dediklerinize katılmıyorum, çünkü bu üyenin kendi tercihi, konuyu açmak ister ve açar, sen de konuya girmezsin olur biter.
 
Soru sorulan kişi rahatsız olmadığı sürece sizi ilgilendiren bir durum yok. Konuyu herkes okumak zorunda değil. Ayrıca beğeni/mesaj sayısının pek önemi de yok, niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz anlamadım. 500 mesaj altında olup çok bilgili olan arkadaşlarımız da var. Yalnız "Konu Dışı ve Alternatif Hayat" bölümünün konuları sağdaki listelerden kaldırılıp ayrı bir son mesajlar listesi yapılabilir.
 

Geri
Yukarı