Kendisi hakkında soru sorulmasını istenen konular yasaklansın

Sizce yasaklanmalı mı?

  • Evet

    Oy: 62 60,2%
  • Hayır

    Oy: 41 39,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    103
  • Anket kapandı .
Sana göre gereksiz olabilir ama bundan zevk alanlar da var.
Dün asansörcü arkadaş baya zevk aldı sanırım, eğer tüm forumdan linç yemek zevkliyse ben de açacağım, seni de engelliyorum bu arada. Kızgın atmanız da gram umurumda değil, hiç birinizi tanımıyorum.
 
Son düzenleme:
Dün asansörcü arkadaş baya zevk aldı sanırım, eğer tüm forumdan linç yemek zevkliyse ben de açacağım, seni de engelliyorum bu arada.
Engelleyebilirsin, karar senin. Sadece şunu bil: Forum sitelerinin amacı kasılıp mutsuz olmak değil, eğlenerek bilgi paylaşımında bulunmak.
 
Yasaklanmamalı çünkü bu konulardan zevk alan hatırı sayılır bir kesim var, forumun genelini etkileyen bir şey de değil. @fryzen `in dediği gibi Konu Dışı bölümünün sağ taraftan ayrılması iyi olabilir ama.
 
İnsanlarla duygunu paylaşmak insana güzel bir his verir. Dediğin biraz doğru. Burası sevilme forumu değil. Burada ilgi görmek için gelen varsa kapı açık. Düşünce desteklenmesi genellikle bu konularda olmuyor. Genellikle hayırlı olsun diyorlar. Buraya kadar güzel. Sonrası ise konu resmen sohbete yani boş muhabbete dönüşüyor.

Diğer kişilerin düşünceleri başka hayırlı olsun kelimesinden başka bir şey olamaz. Ben özgüven ile ilgili bir şey bahsetmedim.

Ben kişiler demiyorum. Genel anlamda konu gereksiz, beğeni ve yorum kasmak için yazılıyor.

Son cümle için ise beni tanımadan bu kadar emin konuşamazsınız.
O sondakini size değil, konu sahibine dedim, yanlış anlamışsın ve benim de hatam belirtmem lazımdı kusura bakma.
 
bu konuları açan insanlara fazlaca bir nefret topladım.
Nefret etmek icin bahane ariyoruz zaten birilerinden ya da bir seylerden :)
Vallahi işin içinden çıkamayız. Bence görmemezlikten gel geç 🙂
Hiko bence konuya güzel yaklasmissin. Bence görmemezlikten gelin o tarz konulari ya da söyle bak olaya; birak insanlar egolarini kassin size bir zarari yok ki :)
 
Forumda biraz zaman geçirmeye başladım ve 4 kez bu saçma konular ile karşılaştım. Bu konuları açanlar tamamen özgüven eksikliği nedeniyle hayatında hiç tanımayacakları insanların kendilerini sevip sevmediğini soruyor, sevilmediği cevabını alınca da duygu sömürüsü yapıyor ya da egolarını tatmin etmek için bu konuları açıyorlar. Ben yeni bir üye olmama rağmen bu konuları açan insanlara fazlaca bir nefret topladım. Bu konuları sevmeyenler de var, ne kadar kabul görmeyecek olsa da bir anket ile yasaklanması ile alakalı bir oylama yapılsa nasıl olur?

Konuyla alakası yok kusura bakmayın, profil fotoğrafınızı çalabilir miyim?
 

Geri
Yukarı