Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.028 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ 4 Mayıs 2025 #31 xthealan2 dedi: Şimdi hastaneye gidiyorum. Genişletmek için tıkla... En iyisi hocam. İşi şansa bırakmamak gerek. Geçmiş olsun.
xthealan2 dedi: Şimdi hastaneye gidiyorum. Genişletmek için tıkla... En iyisi hocam. İşi şansa bırakmamak gerek. Geçmiş olsun.
guatamara Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 283 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #32 En yakin acile basvurun.
xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Eindhoven 5 Mayıs 2025 #33 Hastaneye taksi ayarladım bekliyorum. Size göre yalan olabilir ama hastane gerçekten ilgilenmedi sigortam bunun acil olmadığını söyledi ve geri çevirdiler. Diyecek bir şey bilmiyorum. Son düzenleme: 5 Mayıs 2025
Hastaneye taksi ayarladım bekliyorum. Size göre yalan olabilir ama hastane gerçekten ilgilenmedi sigortam bunun acil olmadığını söyledi ve geri çevirdiler. Diyecek bir şey bilmiyorum.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.028 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ 5 Mayıs 2025 #34 xthealan2 dedi: Hastaneye taksi ayarladım bekliyorum. Size göre yalan olabilir ama hastane gerçekten ilgilenmedi sigortam bunun acil olmadığını söyledi ve geri çevirdiler. Diyecek bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kene gibi bir şey nasıl acil değil? Geçmiş olsun hocam. Sağlık ocağına falan da gidebilirsiniz. Nasılsınız şuan?
xthealan2 dedi: Hastaneye taksi ayarladım bekliyorum. Size göre yalan olabilir ama hastane gerçekten ilgilenmedi sigortam bunun acil olmadığını söyledi ve geri çevirdiler. Diyecek bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kene gibi bir şey nasıl acil değil? Geçmiş olsun hocam. Sağlık ocağına falan da gidebilirsiniz. Nasılsınız şuan?
xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Eindhoven 5 Mayıs 2025 #35 Collavino dedi: Kene gibi bir şey nasıl acil değil? Geçmiş olsun hocam. Sağlık ocağına falan da gidebilirsiniz. Nasılsınız şu an? Genişletmek için tıkla... Şu an iyiyim neyse ki, kızarıklığıda azalıyor.
Collavino dedi: Kene gibi bir şey nasıl acil değil? Geçmiş olsun hocam. Sağlık ocağına falan da gidebilirsiniz. Nasılsınız şu an? Genişletmek için tıkla... Şu an iyiyim neyse ki, kızarıklığıda azalıyor.
akif3448 Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 371 Çözümler 1 Yer Muğla/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2025 #36 Hocam şakasız sağlık bakanlığına şikayet et. Ya da CİMER'e yaz derdini. İlla işlem yaparlar. Kenenin neresi acil değil? Sağlık ocağına git en yaklın.
Hocam şakasız sağlık bakanlığına şikayet et. Ya da CİMER'e yaz derdini. İlla işlem yaparlar. Kenenin neresi acil değil? Sağlık ocağına git en yaklın.
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.600 Çözümler 2 Yer Singapur 5 Mayıs 2025 #37 xthealan2 dedi: Şimdi hastaneye gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Durum nedir?
xthealan2 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Eindhoven 6 Mayıs 2025 #38 akif3448 dedi: Hocam şakasız sağlık bakanlığına şikayet et. Ya da CİMER'e yaz derdini. İlla işlem yaparlar. Kenenin neresi acil değil? Sağlık ocağına git en yaklın. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiyede değilim. Minker dedi: Durum nedir? Genişletmek için tıkla... Hastaneye gitmedim ama iyiyim yani elimle ben çektiğim esnada neyseki kafasıda çıkmıştı sanırım.
akif3448 dedi: Hocam şakasız sağlık bakanlığına şikayet et. Ya da CİMER'e yaz derdini. İlla işlem yaparlar. Kenenin neresi acil değil? Sağlık ocağına git en yaklın. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiyede değilim. Minker dedi: Durum nedir? Genişletmek için tıkla... Hastaneye gitmedim ama iyiyim yani elimle ben çektiğim esnada neyseki kafasıda çıkmıştı sanırım.
guatamara Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 283 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #39 xthealan2 dedi: Hocam Türkiye'de değilim. Hastaneye gitmedim ama iyiyim yani elimle ben çektiğim esnada neyse ki kafasıda çıkmıştı sanırım. Genişletmek için tıkla... Amerikadasin galiba.
xthealan2 dedi: Hocam Türkiye'de değilim. Hastaneye gitmedim ama iyiyim yani elimle ben çektiğim esnada neyse ki kafasıda çıkmıştı sanırım. Genişletmek için tıkla... Amerikadasin galiba.
akif3448 Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 371 Çözümler 1 Yer Muğla/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2025 #40 xthealan2 dedi: Hocam Türkiye'de değilim. Hastaneye gitmedim ama iyiyim yani elimle ben çektiğim esnada neyse ki kafasıda çıkmıştı sanırım. Genişletmek için tıkla... Pardon benim aptallık. Tekrar bir dene farklı bir hastaneye. Amerikadasin galiba genelde böyle saçmalıklar orada olur.
xthealan2 dedi: Hocam Türkiye'de değilim. Hastaneye gitmedim ama iyiyim yani elimle ben çektiğim esnada neyse ki kafasıda çıkmıştı sanırım. Genişletmek için tıkla... Pardon benim aptallık. Tekrar bir dene farklı bir hastaneye. Amerikadasin galiba genelde böyle saçmalıklar orada olur.