Kepek için hangi şampuan?

Yıllardır saç uzatan bir erkek olarak kesinlikle; jole, briyantin, gibi ürünlerin fazla kullanılmamasını ve şampuan, bakım kremleri gibi ürünlerin de hiç kullanılmamasını tavsiye ederim. Sayısız marka şampuan ve bakım kremi kullandım yıllarca kepek sorunu yaşadım, hiçbirini kullanmayıp beslenmene biraz dikkat edersen düzeliyor. Saçları hiç yıkamamak mı gerek dersen ben ayda birkaç kere ılık suyla yıkıyorum sadece. Kimyasal maddelere vücut iyi tepki göstermiyor. Saçların kurumamasına ve nem dengesine dikkat etmek önemli.

Bunu kullanıyorum, en ufak bir kepek yıpranma söz konusu değil.
Hocam ne şans bilmiyorum ama aynısını kullandım. Benim saçıma gerçekten zarar vermiş gibi oldu. Bebek şampuanı gibi yumuşak yapıyor ama kepeklerime etki etmiyor.

images.jpeg

Hacı Şakir

Evet, aşırı yumuşak yapıyor. :D
Kepek olayını anlamadım, bende gayet etki etti.
Açıkçası sebebini bilmiyorum. Saçım biraz daha farklı alışılmışın dışında. 😁
Sıfır etki diyemem ama saçıma dokununca belirgin bir şekilde kepek dökülüyordu. Sınav öğrencisi olduğumuz için de stres oluyorduk tabii. Ne ararsanız vardı saçımda o zamanlar. 😀

Şampuan ve sabun gibi ürünlerde çok fazla taklit var. Mümkünse güvenilir büyük market zincirlerinden temin etmeye çalışın. Doğuda çalışırken başıma geldi. Her zamanki şampuanım fayda etmez oldu. İl merkezindeki büyük market zincirinden almaya başladım mecburen.

Arkadaşlar saçım yağlı ve aşırı ama aşırı kepek var. Ya head and shoulders ya da clear alacağım. Ama kafamda head and shoulders in mentollüsü var. Sizce hangi marka almalıyım? Lütfen eczanede satılan bitkisel ürünlerden önermeyiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı