Kepek nasıl geçer?

Enahaine

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2022
Mesajlar
3.782
Makaleler
1
Çözümler
9
Kepekten gerçekten nasibimi aldım birkaç yıldır bu sorunu çekiyorum. Şampuan değiş dediler değiştim kepek şampuanı aldım etki etmedi falan ama artık cidden abartı seviyelere ulaştı kaşlarım onu geçtim kirpiklerime kadar geldi. Yani bu nasıl geçer? En son doktora gideceğim ama en son sormak istedim.
 
Benim de kepek sorunum vardı heden şaldır şuldur kullanınca biraz daha azaladı. Şaka maka harbiden işe yaradı şampuan değişince. Ben 72 saat kepek korumasını almıştım geçirmişti hafifte olsa. Cildiyeye git ama en yakın zamanda
 
Kiloluysanız ve yağlı bir cildiniz varsa bu da kepek sorununa yol açabiliyor, ayrıyeten seboreik dermatit hastalığınız da olabilir fakat bunu kesin olarak söylemek zor. Doktora danışmanız daha kesin sonuçlar verecektir.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı