Kepekli saç için bakım nasıl olmalı?

Ketoral al eczaneden kullanma kağıdında nasıl kullanılacağı yazıyor. Ben 1 sene önce kullanmıştım kepeğim gitti, çok az kaldı. Ama bu şampuana bağımlı olma kendi şampuanın olsun ayrı, bunu ilaç gibi düşün ilk 2 hafta sık kullan sonraki günler yavaş yavaş azalt.

Ketoral al eczaneden kullanma kağıdında nasıl kullanılacağı yazıyor. Ben 1 sene önce kullanmıştım kepeğim gitti, çok az kaldı. Ama bu şampuana bağımlı olma kendi şampuanın olsun ayrı, bunu ilaç gibi düşün ilk 2 hafta sık kullan sonraki günler yavaş yavaş azalt.

Benım doktorum ketoral önerdi 2 gunde bir ama çok bir işe yaradığını göremiyorum.

Saçımda inanılamaz fazla kepek var. Şampuan değiştirmeye hazırım, ama ne kullansam bilemiyorum. Sizce kepeklerin gitmesi için ne yapmalıyım? (Duşa girince bile kepekler gitmiyor).(Saçımı azıcık karıştırayım direkt kepek dökülmeye başlıyor).

Aynı sorunu yaşadım kardeşim sana tek bir tavsiye vereceğim. Saçını her sabah soğuk suyla yıka hangi şampuanı kullandığın önemli değil. Ama ben head shoulders klasik kullanmıştım. 1-2 ay içerisinde farkı göreceksin. Şu an saçlarım inanılmaz iyi duruma geldi.

Saçımda inanılamaz fazla kepek var. Şampuan değiştirmeye hazırım, ama ne kullansam bilemiyorum. Sizce kepeklerin gitmesi için ne yapmalıyım? (duşa girince bile kepekler gitmiyor).(saçımı azıcık karıştırayım direkt kepek dökülmeye başlıyor).

Hocam sızın oradaki eczanelerde varmıdır bılmıyorum ama burada saç derisinden örnek alarak özel sampuan yapıyor bazı eczaneler. Cınko piriton, Selenium sulfide veya ketoconazole içeren bir şampuan almanız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı