Zaha çoğu maç yedek kaldı adam gibi ilk 11 başladığı maç yoktu 11 oynadığı maçtan da alındı zaten ikide bir adam yedek olmasına rağmen geçen sezon kronik dedikleri adam 10 gol attı.Ayrıca Chiesa 15 milyon euro istersek alırız UCL'de gruplara kalırsak ikna ederiz gelir.Kerem Aktürkoğlu'nu göndereceksek onun gibi genç, dinamik ve skor katkısı yapan adam almamız lazım. Gidip Rafael Leao alacaksak sorun yok gönderelim Kerem'i. Yani Kerem'den iki katından bile daha çok maaş alan Zaha daha mı etkili Kerem'den? Sanki sürekli topçulara 60-70 milyon euro para verebilecek bir Premier Lig takımıyızda Kerem'i beğenmiyoruz.
Kusura bakmada neredeyse 10 milyon euro maaş alan adam 2. lig topçusunu geçemiyorsa bu adamın ilk 11 başlamaması lazım. Chiesa dediğimiz adamı almak için İcardi'yi göndermeliyiz çünkü o adam İcardi'den aşağı maaş almaz.Zaha çoğu maç yedek kaldı adam gibi ilk 11 başladığı maç yoktu 11 oynadığı maçtan da alındı zaten ikide bir adam yedek olmasına rağmen geçen sezon kronik dedikleri adam 10 gol attı.Ayrıca Chiesa 15 milyon euro istersek alırız UCL'de gruplara kalırsak ikna ederiz gelir.
Zaha çoğu maç yedek kaldı adam gibi ilk 11 başladığı maç yoktu 11 oynadığı maçtan da alındı zaten ikide bir adam yedek olmasına rağmen geçen sezon kronik dedikleri adam 10 gol attı. Ayrıca chiesa 15 milyon euro istersek alırız UCL'de gruplara kalırsak ikna ederiz gelir.
Kerem,Zaha,Oliveira giderse alınır elde zaten UCL Gelirleri,Yayın Gelirleri,GS Store Gelirleri,Bilet Satışları ve Boey,Zaniolo,Tete,Emin Bayram gibi oyuncuların satışıyla kasada internette okuduğuma göre giderler çıkınca 220.000.000 euro paramız var bankalar birliğinden çıkılmışsa da çok rahat alırız gibi.Kusura bakmada neredeyse 10 milyon euro maaş alan adam 2. lig topçusunu geçemiyorsa bu adamın ilk 11 başlamaması lazım. Chiesa dediğimiz adamı almak için İcardi'yi göndermeliyiz çünkü o adam İcardi'den aşağı maaş almaz.
Kerem, zaha, oliveira giderse alınır elde zaten UCL gelirleri, yayın gelirleri, GS Store gelirleri, bilet satışları ve boey, zaniolo, tete, emin bayram gibi oyuncuların satışıyla kasada internette okuduğuma göre giderler çıkınca 220.000.000 euro paramız var bankalar birliğinden çıkılmışsa da çok rahat alırız gibi.
Zaten giderleride çıkardım öyle 220 kaldı ama bence Mudryk gelebilir mi? Bence gelebilir çünkü UCL'de oynamak varken neden Chelsea'de oynasın neyse hocam sizi fazla rahatsız ettim görüşürüz Allah'a emanet olun.Saydığın oyuncuların parası çoktan eridi dostum ne 220M u sen düz mantık 30a satıldı 30 kasaya girdi diye düşünüyorsunda o paranın 15i bankalara kalan 15i direkt maaşa gidiyor daha köhn bonservis taksidi ödeyemezken bu kulüp şu an para girişi olmadan oyuncu zor alır. Tete-emin-zaniolo kira parası bunları jelert ve sara taksidinde bitirmişlerdir çoktan UCL katılınıp limit açılırsa gelecek oyuncu olur başka türlü gelmez kimse.
Zaten giderleride çıkardım öyle 220 kaldı ama bence mudryk gelebilir mi? Bence gelebilir çünkü UCL'de oynamak varken neden Chelsea'de oynasın neyse hocam sizi fazla rahatsız ettim görüşürüz Allah'a emanet olun.