RicardoEymen
Hectopat
Daha fazla
Kerem aslında ortalama iyi bir topçu fakat çok kaçırıyor hem maaşı az ondan daha fazla maaş alanlar kerem kadar g.a veremiyorMerhaba sevgili hocalarım bu konuyu açtım ama sizden ricam bu konuya cevap verirken kavgaya hazır gibi cevap vermeyin. Asıl konumuza gelelim ben kerem aktürkoğlu'nun çok abartıldığını söylendiği kadar iyi olduğunu düşünmüyorum peki neden? Çünkü first touch yok, bitiricilik desen yok şimdi kaptanlık konusuna gelecek olursak kaptan olmayı hak ediyor mu? Elbette hayır, çünkü 12-13 yıl bizim kalecimiz olarak kalıp sıkılmayan, başka bir takıma transfer olmayan fernando Muslera bizim asıl kaptanımızdır. Kim bizim için 12-13 yıl kalecilik yapmış, Manchester United gibi büyük bir takımdan teklif almasına rağmen hangi kaleci kalıp gitmemiş? Peki asıl konumuza gelecek olursak Kerem Aktürkoğlu neden kötü bir futbolcu? Şimdi elbette bazı yerlerde iyi ama iyi olduğu yerler sadece hız, dribbling başka bitiricilik yok, düzgün orta yok, hemen top kaptırıyor Beşiktaş derbisinde gördük ilk yarı 30-40 defa top kaybı yaptı (rastegele bir rakam verdim).yani first touch, bitiricilik, şut, düzgün ortası olmayan adam bana göre kaptan falan değildir şimdi kimse bana futbol izleme kardeşim falan filan demesin. Biz bu arkadaş yüzünden Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkamadık bu adam nasıl kaptan oluyor hangi kaptan boş kale kaçırmış? Yani kerem aktürkoğlu denen arkadaş hem overrated hem de kötü bir futbolcu. Şimdi kimse bana git sen oyna o zaman demesin çünkü eleştiri yapmak için belli bir seviyeye vasıfa gerek yok her insan istediği gibi eleştiri yapabilir ha bu kerem aktürkoğlu'nun tek artısı bedavaya gelmiş olması. Başarısız olmasındaki tek etken bunlarda değil, diğer bir etken ise bizim mükemmel taraftarımızdır. Adamlar bunu Barcelona maçında iki çalım attı diye şişirdiler olan performansını da yok ettiler eğer buna hak ettiği gibi davransaydılar Kerem'de az çabalasaydı şimdi dünyanın en iyi sol kanatlarından biri olmuştu. Ve sizden ricam sakince, kavgaya hazır gibi konuşmamanız, ben sakince konuşuyorum sizde sakin konuşun neyse fikirlerinizi bekliyorum.