Kerem Aktürkoğlu'nun kalbinde sizce hangi takım var?

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben bu konu hakkında yorum yapmayıp sizin fikirlerinize kendi yorumumu eklemek istiyorum. Sizce hangi takım var kalbinde?

Kalbinde demek ki fener vardı ki ilk fırsatta bırakıp gitti. Anlamıyorum ama önceden Galatasaray evimiz kalbimiz dediği ve Mert Hakan ile atıştığı videolar gözümün önüne geliyor.

Kalbinde demek ki fener vardı ki ilk fırsatta bırakıp gitti. Anlamıyorum ama önceden Galatasaray evimiz kalbimiz dediği ve Mert Hakan ile atıştığı videolar gözümün önüne geliyor.
Ben paradan diye düşünüyorum para her kapıyı açar.

Zaten para olmasaydı neden bu şan şöhreti bıraksın. Galatasaraylı olarak valla sinir edici bi durum aslında takımdan gitmesi önemli değil onca takımdan Fenere gitmesi adamın sinirini bozuyor.
Fenere gitmesi sorun değil profesyonel adam sonuçta. Fenerbahçe hakkında olmayacak şeyler söyleyip oraya gidipte TR'nin en şerefli takımına geldim demek şerefsizliktir. Bu taraftar emre belözoğluna bile bu kadar kızmadı.

Parayı en çok hangi takım veriyorsa o var. Babasının hayrına gelmedi ya Fenerbahçe'ye. Benfica'da kazandığının kaç katını alacak, üstüne Süper Lig gibi eforsuz bir ligde oynayıp kendi ülkesinde rahatça yaşayacak.

Parayı en çok hangi takım veriyorsa o var. Babasının hayrına gelmedi ya Fenerbahçe'ye. Benfica'da kazandığının kaç katını alacak, üstüne Süper Lig gibi eforsuz bir ligde oynayıp kendi ülkesinde rahatça yaşayacak.
Karısıda var işin içinde biraz. Çocuk gelişim uzmanıymış:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı