Ben paradan diye düşünüyorum para her kapıyı açar.Kalbinde demek ki fener vardı ki ilk fırsatta bırakıp gitti. Anlamıyorum ama önceden Galatasaray evimiz kalbimiz dediği ve Mert Hakan ile atıştığı videolar gözümün önüne geliyor.
Zaten para olmasaydı neden bu şan şöhreti bıraksın. Galatasaraylı olarak valla sinir edici bi durum aslında takımdan gitmesi önemli değil onca takımdan Fenere gitmesi adamın sinirini bozuyor.Ben paradan diye düşünüyorum para her kapıyı açar.
Fenere gitmesi sorun değil profesyonel adam sonuçta. Fenerbahçe hakkında olmayacak şeyler söyleyip oraya gidipte TR'nin en şerefli takımına geldim demek şerefsizliktir. Bu taraftar emre belözoğluna bile bu kadar kızmadı.Zaten para olmasaydı neden bu şan şöhreti bıraksın. Galatasaraylı olarak valla sinir edici bi durum aslında takımdan gitmesi önemli değil onca takımdan Fenere gitmesi adamın sinirini bozuyor.
Karısıda var işin içinde biraz. Çocuk gelişim uzmanıymışParayı en çok hangi takım veriyorsa o var. Babasının hayrına gelmedi ya Fenerbahçe'ye. Benfica'da kazandığının kaç katını alacak, üstüne Süper Lig gibi eforsuz bir ligde oynayıp kendi ülkesinde rahatça yaşayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.