k0vaaaks Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 799 Çözümler 6 29 Nisan 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://www.mediafire.com/file/cu4b054htagtruk/042924-4453-01.dmp/file RAM XPG D30 CL16 2x8 3200mhz SSD veya HDD modeli ADATA Legend 750 M.2 Ekran kartı ASUS DUAL RX6600 Anakart ASUS B450M Dragon İşlemci Ryzen5 5500 Selamlar, böylebir mavi ekran aldım, durduk yere sistem yük altında değilken oldu. Bir sorunlar var sistemde ancak ilk defa mavi ekran verdi. Rica etsem inceleyebilenler bakabilirler mi? Teşekkürler şimdiden.
Selamlar, böylebir mavi ekran aldım, durduk yere sistem yük altında değilken oldu. Bir sorunlar var sistemde ancak ilk defa mavi ekran verdi. Rica etsem inceleyebilenler bakabilirler mi? Teşekkürler şimdiden.
Çözüm GFYT 29 Nisan 2024 Hyper-V açıksa kapatın. BEDaisy.sys, BattlEye kaldırın ve yeniden kurun. Sorun devam ederse güvenlik kısmından tam yetki verin.
Hyper-V açıksa kapatın. BEDaisy.sys, BattlEye kaldırın ve yeniden kurun. Sorun devam ederse güvenlik kısmından tam yetki verin.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.052 Makaleler 1 Çözümler 566 29 Nisan 2024 #2 Hyper-V açıksa kapatın. BEDaisy.sys, BattlEye kaldırın ve yeniden kurun. Sorun devam ederse güvenlik kısmından tam yetki verin. Artı 0 Eksi Çözüm
Hyper-V açıksa kapatın. BEDaisy.sys, BattlEye kaldırın ve yeniden kurun. Sorun devam ederse güvenlik kısmından tam yetki verin.
KS KS k0vaaaks Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 799 Çözümler 6 29 Nisan 2024 #3 GFYT dedi: Hyper-V açıksa kapatın. BEDaisy.sys, BattlEye kaldırın ve yeniden kurun. Sorun devam ederse güvenlik kısmından tam yetki verin. Genişletmek için tıkla... Tam da R6S oynarken yedim, sanırım bundanmış. Teşekkürler, deneyeceğim. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Hyper-V açıksa kapatın. BEDaisy.sys, BattlEye kaldırın ve yeniden kurun. Sorun devam ederse güvenlik kısmından tam yetki verin. Genişletmek için tıkla... Tam da R6S oynarken yedim, sanırım bundanmış. Teşekkürler, deneyeceğim.