Çözüldü Kernel Power 41 63 hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bülentbey

Hectopat
Daha fazla  
Olay görüntüleyicisinde böyle bir sorun mevcut ve bilgisayarım sürekli kendini yeniden başlatıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Ek olarak Discord'da arkadaşımla konuşurken az önce tekrar aynı şey oldu. Monitörler tamamıyla gidiyor bilgisayara hiçbir şekilde erişemiyorum ama arkadaşımla Discord'dan konuşmaya devam edebiliyorum. Kasanın ışıkları falan yanıyor.

Çözüm

O zaman PSU almak kaçınılmaz oldu hocam anladığım kadarıyla.

Arkadaşlar dün gece Power tuşunu PC açıkken hızlıca kapatıp açtığımda sorun çözüldü.
hocam ben bütün driverları silip tekrar yükledim ama sorun devam etti sizce psudan kaynaklı mıdır

Ben pek driver kaynaklı olacağını düşünmüyorum. Bu sorunu çözmek için bütün tuşlara bastım tabiri caizse. Denemediğim tek anakart kalkmıştı. Akıllı prizinden tutun power kablosuna kadar herşeyi yeniledim. Ama benim sorunum yüksek ihtimal fan hızlarını ayarlamak için arada oluşan voltaj kayıplarından olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…