Kernel Power 41 hatası nasıl çözülür?

xobavenso

Picopat
Daha fazla  
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
256GB SSD 1TB HDD
Ekran kartı
GTX 1050 Tİ
Anakart
HM 110 PRO VD (MS7A15)
İşlemci
İ5 7400
Arkadaşlar ben bilgisayarın herhangi bir hafif bölgesine vurunca reset atıyor, böyle bir anda aynı elektrik kesilmiş gibi şalter atma sesi benzeri bir şey geliyor. Sonrasında kapanıp açılıyor bazen döngüye giriyor bilgidayar açılma ışığı yanıyor 1 saniye sonra sönüyor sonra tekrar yanıyor tekrar sönüyor falan. Bir de resetlendikten sonra Eventwvr'a bakınca Kernel Power 41 hatası aldıgını görüyorum, nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar bir de eklemeyi unutmuşum bazen vurmayınca da resetleniyor, yine Eventwvr'dan bakınca aynı şekilde Kernel Power 41 hatası aldığımı görüyorum.

Windows 11'e yükselttikten sonra aynı problemi oyun oynarken, flim izlerken yaşıyordum. Windows 10 işletime sistemine döndüm. Ayrıca akım korumalı priz e çoklayıcı koyup 2 ekran ve kasayı çoklayıcıya koymuştum bilgisayarı kapatırken fişleri prizden çıkarmak kolaylık olsun diye. Çoklayıcıyı kaldırıp her prize ait bir yuva olacak şekilde yerleştirdim, şu an daha önce yaşadığım problemler ile karşılaşmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…