Bilgisayar "kişisel bilgisayar bir sorunla karşılaştı" uyarısıyla kapandı

476049

Decapat
Katılım
10 Temmuz 2021
Mesajlar
352
Çözümler
2
İnternette dolaşırken aniden kişisel bilgisayar bir sorunla karşılaştı dedi. Reset attım bir kere düğmeye bastım tam açılıyordu kendini kapattı. Birkaç kere yaptı sonra tekrar bastım açıldı ama yine hata sesleri verdi. Açılırken verdiği dıt sesleri sırasıyla şöyle 1 kısa dıt +3kısa dıt + 3 kısa dıt + 1 kısa dıt veriyordu. Şimdi ise ekran gelmiyor. Sinyal yok diyor öyle kalıyor. Yardımlarınız bekliyorum.
@Recep Baltaş abi kusura bakma rahatsız ediyorum kimse yardım etmiyor sen yardım edebilir misin?
 
Konu oluşturmuştum ama kimse cevap vermedi tekrar oluşturuyorum.
Öyle internette gezinirken birden mavi ekran verdi altındaki hata kodu:
KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE yazıyordu sonra kapattım düğmeye bastım 1 saniye durmadan geri kapandı tekrar bastım ve bip sesleri gelmeye başladı bip sesleri:
1 kısa bip 3 kısa bip tekrar 3 kısa bip son olarak 1 kısa bip açılıyordu mavi ekran veriyordu 1 2 dk sonra şimdi ise hiç açılmıyor klavye ve fare ışıkları yanmıyor ekran sinyal yok deyip geri gidiyor.
Denediğim yöntemler:
RAM çıkar tak slot değiştir işlemci çıkarıp takma toz alma gibi bir sürü şey denedim tek denemediğim PSU'dan anakarta gelen büyük kablo çıkarıp takmak onu da çıkaramadım çıkmıyor uğraştım sorun bu şekilde yardımlarınızı bekliyorum.
@Recep Baltaş.
 
KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatasını verdi. Kapattım açarken düğmeye bastığımdan 2 3 saniye sonra kendini kapattı. Birkaç kere yaptı bunu sonunda açıldı aynı hata geri kapandı. Düğmeye bastım kasa çalışıyor ekran sinyal yok diyor.
Denediğim yöntemler:
RAM slot değiştirme, işlemci çıkar tak, statik elektrik boşaltma, kasa ve güç kaynağı temizliği son olarak anakart da dahil bütün parçalar çıkar tak hiçbiri işe yaramadı.
Sistem:
Intel G41 anakart.
Ekran kartı yok chipset var Intel G41 Express chipset.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı