Çözüldü Kernelos 21H2 nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeveloperBaris

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400H SK HYNIX ve KINGSTON16 GB DDR4 RAM RTX 3050 İntel 512 GB NWMe ssd
Linki bulamadığım için konuyu açma gereği duydum.

Bunu bende gördüm ama emin değilim.

İsterseniz test amaçlı bir sanal makinede çalıştırın. Ve eğer bilgisayarınız iyi değilse yavaş çalışır. Buna aldırış etmeyin. İyi çalışıyorsa USB'ye Rufus ile yazdırın ve kurun.

İsterseniz test amaçlı bir sanal makinede çalıştırın. Ve eğer bilgisayarınız iyi değilse yavaş çalışır. Buna aldırış etmeyin. İyi çalışıyorsa USB'ye Rufus ile yazdırın ve kurun.

Tm çalıştı fakat emin değilim şimdi bunu yüklemek istiyorum ama 21H2 yazmışlar belki de daha eski bir sürümdür örtbas etmiş de olabilirler.

Tm çalıştı fakat emin değilim şimdi bunu yüklemek istiyorum ama 21H2 yazmışlar belki de daha eski bir sürümdür örtbas etmiş de olabilirler.

Ben o siteden Linux indirmiştim bir sorun çıkmadı. Site güvenlidir.

Veya sanal makineye girin ardından sürüme bakın. 21H2 ise kurabilirsiniz.

Ben o siteden Linux indirmiştim bir sorun çıkmadı. Site güvenlidir.

Veya sanal makineye girin ardından sürüme bakın. 21H2 ise kurabilirsiniz.

Tamam kanka onu anladım istediği kadar 21H2 yazsın ama bu regeditten değiştirlebilen bir şey o yüzden güvensemmi bilmiyorum.

Tamam kanka onu anladım istediği kadar 21H2 yazsın ama bu regeditten değiştirlebilen bir şey o yüzden güvensemmi bilmiyorum.

Güvenmiyorsanız kullanmayabilirsiniz. Ancak sanal makinede bir sorun çıkmadıysa, kullanmanızı öneririm. Sonuç olarak sitede ben çok fazla ISO dosyası indirdim ve hiç sıkıntı çıkmadı. Sizde de çıkmaz diye tahmin ediyorum.

Güvenmiyorsanız kullanmayabilirsiniz. Ancak sanal makinede bir sorun çıkmadıysa, kullanmanızı öneririm. Sonuç olarak sitede ben çok fazla ISO dosyası indirdim ve hiç sıkıntı çıkmadı. Sizde de çıkmaz diye tahmin ediyorum.

Peki öyleyse.

Yeni konular

Geri
Yukarı