- Makaleler
- 12
Merhabalar, arkadaşlar ben doğuştan büyüme hormonu eksikliği adındaki genetik hastalığa sahibim. Yaşıtlarım 1.70 1.80 iken ben 1.50'yim 15 yaşındayım. Tedavisi yazılı olarak kesin çözüm olarak gözüküyor. Aynı hastalıktan benim kuzenim de mağdur ve boyu 1.40. İkimizin de boyu yine kısa kaldı. Kalem iğne ile hormon takviyesi alıyoruz her gece bunun kesin çözüm olduğu, zaman geçtikçe yaşıtlarımıza yetişeceğimiz söyleniyor ancak 10 yaşımdan beri kullanmama rağmen bende hiç bir etkisi olmadı bu tedavinin. Bir sürü ilaç denedik bir sürü doktora gittik ancak olmadı. Dediğim gibi bence kuzenimin de aynı sorunu yaşaması normal değil. İnternette yazılı olarak bu tedaviyi uygulayan herkesin yaşıtlarının boyuna ulaştığı yazıyor.
Ben artık bir şüphe duydum bundan.
2 kişi aynı rahatsızlığı çekiyor ve tedavisi kesin çözüm olarak gösterilen tedaviyi yıllardır uygulamalarına rağmen hiç bir etkisi olmuyor.
Çoktan boy atma dönemimi geçmişim ki asıl sorun burada. Geçmesem hadi en azından 1.60 üstü kafi ancak 1.50'yim. İğneyi kullanmasam ne yani boyum 1.30 mu olacaktı?
Ben artık bir şüphe duydum bundan.
2 kişi aynı rahatsızlığı çekiyor ve tedavisi kesin çözüm olarak gösterilen tedaviyi yıllardır uygulamalarına rağmen hiç bir etkisi olmuyor.
Çoktan boy atma dönemimi geçmişim ki asıl sorun burada. Geçmesem hadi en azından 1.60 üstü kafi ancak 1.50'yim. İğneyi kullanmasam ne yani boyum 1.30 mu olacaktı?