Kesin ve çözüm olarak gösterilen tedavi işe yaramıyor

Hayır hayır onu sadece örnek olarak verdim ben, sana bu hastalığı veren zihnin seni iyileştirmeyide bilir...
Holistik tedavi uygulayabilecek bu konuda bir doktor, ülkemizde henüz aklıma gelmiyor. Beslenme ile şeker ve göz tansiyonu düzenleyen, psikolojik problemlerin düzeltilmesini sağlayan duydum lakin fiziki vücut düzenleyen aklıma gelmiyor - senin geliyor mu veya duydun mu?

Hormon tedavisi ismi daha çok mekdanıls çizburger kink menü tadında bir isim. Yoksa SMA "hastalığı" için de hormon veriyoruz 1 milyon dolarcıklık da işe yarıyor demek yanlış olmaz.

Hormonun, ortalamadan daha az salgılanmasına sebep olan sorunun çözülmesi gerek artık. Tarihte yanlışlıka/kaza ile çeşitli sebeplerle hormonları tetiklenen insanlar var. Konu sahibinin problemine en güzel çözüm olarak, doktorların uyguladıkları tedaviden cevap alamadıkları halde 21-22 yaşında da bu tedavi sonrası uzayabilirsin diyemiyor olmaları çok acınası. Sonra tıp çok zor diye lele lölö.

Hocam siz doktor musunuz? Öyleyse tavsiyeniz ne olur?

Hocam siz doktor musunuz? Öyleyse tavsiyeniz ne olur?
Holistik şifacı bulmak konuyla ilgili. Bahsettiğim konularla ilgilenen birini biliyorum ancak senin durumuna faydası olur mu bilemiyorum, o yüzden şimdi bir aradım bakalım dönerse. Ayrıca holistik tedaviler kolay, ucuz şeyler değiller - hem ciddi irade hem ciddi ekonomi planlaması istiyorlar.

Yok ben bu eğitim, tıp ve akademi eğitimiyle doktor olmayı istemem, zira onlar da beni istemez, Hermes'in asasını bilmeyip sarılanlarla işim olmaz.

Hocam bacak kemiklerini uzatıyorlardı amelyatla tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama en azından 1.60 bile olsanız idare eder diye düşünüyorum

5 ay sonra 16 yaşındayım ve 1.55'im?

Hocam bacak kemiklerini uzatıyorlardı amelyatla tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama en azından 1.60 bile olsanız idare eder diye düşünüyorum
1 yıl civarı sürecek bir işlem, üstüne 5 yıl da dikkat etmek gerekiyor, araştırırsan operasyonun fotoğraflarını görebilirsin.

İğrenç bir şey. Kemiğe demir parçası yerleştiriyorlar asla öyle değişik şeyler istemem. Sonrasında sağlık sorunları yaşarım ne kadar yaşanmaz deselerde asla öyle düşünmüyorum.

5 ay sonra 16 yaşındayım ve 1.55'im?
Sizin de demekki büyüme hormonu eksikliğiniz olabilir. Test yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…