nankörün bastonu
Decapat
Daha fazla
Sana özellikle iki kitap önereceğim acilen alıp okumalısın. Joseph Murphy - Bilinçaltının Gücü ve Joe Dispenza - Kendiniz olma alışkanlığını kırmak. Ben sana diğerlerinin ve herkesin aksine çok alışılmışın dışında bir yöntem veriyorum ve denemekten başka çaren yok gibi. Kendini düzeltebilirsin inan bana, sadece düşünerek bunu yapabilirsin. Sadece yapabileceğine ve yapıyor olduğuna inan, her gece uyumadan önce saatlerce boyunun uzadığını, beyninin hormonları salgıladığını hayal et. Kendini sanki uzunmuşsun gibi hissettir ki bilinçaltın böyle hissetsin, seni o hissettiğin versiyonuna dönüştürmeye başlasın. Bunlar çok ufak örnek ve pratikler, belirttiğim kaynakları okuduğunda aklın açılacaktır.Gerçekten dediğinizle ilgilenmeye başladım nasıl bir his?
Adam Rainer bir cüce olarak doğup dev olarak ölen tek insan. 22 yaşına kadar cüce olarak yaşarken 32 yaşına kadar inanılmaz uzadı. Bunun sebebi beynindeki bir tümorün hipofiz bezine baskı yapmasından kaynaklanıyordu. Evet bu sağlıklı ve güzel bir şey değil, ölümcül bir şey sonuçta ama büyük resme bakalım. Bu adam cüceydi ve hormon bozukluğu, eksikliği vardı hipofiz bezi öyle ya da böyle çalıştı ve boyu uzadı. Bunu görmeni istiyorum, imkansız olmadığını görmelisin. Güzel imgelemeyle ve telkinler ile bilinçaltına hipofiz bezini çalıştırmasını söyle, çalıştığını hayal et. Her gün her gece, her sabah tekrarla bunu ve sanki boyun uzunmuş her geçen gün uzuyormuşsun gibi hisset.Sana özellikle iki kitap önereceğim acilen alıp okumalısın. Joseph Murphy - Bilinçaltının Gücü ve Joe Dispenza - Kendiniz olma alışkanlığını kırmak. Ben sana diğerlerinin ve herkesin aksine çok alışılmışın dışında bir yöntem veriyorum ve denemekten başka çaren yok gibi. Kendini düzeltebilirsin inan bana, sadece düşünerek bunu yapabilirsin. Sadece yapabileceğine ve yapıyor olduğuna inan, her gece uyumadan önce saatlerce boyunun uzadığını, beyninin hormonları salgıladığını hayal et. Kendini sanki uzunmuşsun gibi hissettir ki bilinçaltın böyle hissetsin, seni o hissettiğin versiyonuna dönüştürmeye başlasın. Bunlar çok ufak örnek ve pratikler, belirttiğim kaynakları okuduğunda aklın açılacaktır.
Son düzenleme: