Keşke alışmasaydım dediğiniz bir şey var mı?

Ben bu aralar telefonun 120 Hz ekran tazeleme hızına alışmasaydım diyorum artık 60 Hz kullanamıyorum. Şarj lazım olsa bile 120 Hz devam ediyorum bu yüzden keşke 120 Hz kullanmasaydım diyorum.

Keşke onu görmeseydim derdim ve tembellik.

Geç uyumak, geç kalkmak, s4 league diye bir oyun, her şeyi kafaya takmak.

Uykuyu düzene sokmak basit. Bir gün tamamen uyumazsan gece direkt uyuyorsun. Uyku hiç olmadığı kadar tatlı geliyor. Yarın hay geç yatmanın a.. deyip erken yatmaya başlıyorsunuz.

Güncellemeler falan geldi işte menüler vs. değişti, yeni karakter (Harbor) ve skinler geldi. İyice saçmalamaya başladılar işte. Hilelere de bir el atılması lazım.
Arayüzü gördüm. Alışınca hoş bir arayüz olmuş bence. Birkaç maç attım ama harbor kontratının 1.5 yarımındayım. 1-2 maçta hile şüphem oldu ama en son oynadığımda çok yoktu.

Bir de üzümlü kekim Split geri gelse keşke. Fragmanda Split görünce sevinmiştim geri getirdiler diye

Uykuyu düzene sokmak basit. Bir gün tamamen uyumazsan gece direkt uyuyorsun. Uyku hiç olmadığı kadar tatlı geliyor. Yarın hay geç yatmanın a.. deyip erken yatmaya başlıyorsunuz.
bir kaç günlüğüne düzeliyor ya da 1 günlüğüne. 3 yıldır uyku düzenim bozuk arada bir düzeltiyorum tekrardan bozuluyor. Bünyem mi alıştı artık yoksa geceyi mi daha çok seviyorum bilmiyorum.

Hocam iki aydır Valo oynamadım.

İndirsem şimdi pişman olunacak kadar mı hile var?

Uzun aylardır görmediğim hileci tespit edildi ekranını yüklediğim gün gördüm ve artık aşırı saçma vuruşlar var. Keşke geri gelse, bende çok severdim. Sanırım bu oyun bitti artık.

Bilgisayara format atmak nedense her seferinde bu bilgisayar yavaşladı dur ben şuna format atayım ya da yok Windows bozuldu Steam açmıyor hemen format. Bence alışkanlık oldu. Ve nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…