Keşke almasaydım dediğiniz oyunlar

uzun uzun yazarsam sıkıcı olur.
Nefessiz okuyorum hepsini neresi sıkıcı olacak? 😀 İleri derecede fanı olduğun tek oluşum zaten bu başka bir şeyle ilgilendiğim yok ki. Kitap okumayı sevmeyen bir insanım Sİlmarillion gibi bir kitabı okumuşum... Alıntı geldi tıkladım bir açtım yine gılgamış destanı vallahi güldürdün reis 😅 çay eşliğinde okudum. Blog falan açmak lazım aslında tartışabiliriz bu konu altında değil de blogda konuşsak daha iyi olur gibi... Neyse.

Aklımda Glorfindel kalmış demek ki değilmiş Gothmog'u öldüren. Ha bu arada yalın olarak ilk 3 savaşçı dedim yoksa Celeborn'un köpeği Huan, zaten ortadünyadaki en güçlü canlı. Yüzük savaşında tek başına Mordor'a girse o kalabalık Orkları Ologhaileri bırak Barad-Dur'un içine girer Sauron'u kaldırıp yere 1 defa vurur. O derece kuvvetli özel bir canlı. Onun dışında Yüksek Elflerden büyü yapan, yani büyü gücüyle savaşan var bir de savaşçı özelliği olan var. Glorfindel burada büyü yapan değil de savaşçı kişiliği öne çıkmış Elf'lerden ama şimdi düşününce ilk 3 iddialı oldu cidden onu ilk 10 yapalım biz 😀

Şuan bu yazıyı yazdıktan sonra Shadow of War giresim geldi reis. Ama Talion ile Eltariel'i oynadık diğer eleman var ölümlü insan o hepsinden eğlenceli oynamadıysan dene derim.
 
Celeborn'un köpeği Huan zaten Orta Dünya'daki en güçlü canlı.
Huan en güçlü köpek, en güçlü kurt Carcharoth ile olan savaşta ölüyordu Beren'in Silmarillion görevinin sonunda. Celeborn ile alakası yok, isimler karışmış orada. Huan aslında vala Orome'nin köpeği ama Beleriand'a geldiği zaman avlarında onun yanında bulunmuş olan Feanor'un oğlu Celegorm'a veriyor. Celeborn - Celegorm yakın isimler, oradan karıştırdın. Tek başına birebirde yüzüksüz Sauron'u yenebilse de bütün bir orduya karşı pek şansı yok.

Bir de Huan Orta Dünya'da bulunmuyor hiç, ilk çağdaki Beleriand ile 2. ve 3. çağların geçtiği Orta Dünya aynı yer değil. Beleriand, Shire'a yakın olan Mavi Dağlar sınırının hemen diğer tarafından başlıyor ama ilk çağdaki Öfke Savaşı sonrasında o bölge suyun altına gömülüyor.

Şu an bu yazıyı yazdıktan sonra Shadow of War giresim geldi
Ben almayayım, 3 yıl önce 40+ saat oynadım. O fazlasıyla yeterli. :D
 
Kesinlikle Hand Simulator. Kanser etti oyun. Bir de faremin sol tuşu bozuk, basılı tutarken bırakıyor sürekli. Sildim oyunu direkt.
 
Black Ops 3. İlk defa bir Call of Duty oyununda hikayeye dayanamadım aşırı rezalet bir oyundu. Normalde her türlü hikayesini oynardım Call of Duty serisinde fakat adamlar öyle bir batırmış ki seriyi 3 saat zor dayandım. Multiplayerı olmasaydı silecektim oyunu.
 
@Yararsız Üye Reis bahsettiğin muhabbeti dün oynarken Ork aynısını söyledi hemen resmini çektim 😀

minasithil.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı