Keşke almasaydım dediğiniz şeyler nedir?

  • Konuyu başlatan Lusyz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 222
  • Görüntüleme 8B
Dying light 2 arkadaşımla oynamak için almıştım daha da girmedik hemde maddi sorunum varken
 
Her şey olabilir bir anıda olabilir ben buna keşke bu kadar para vermeseydim. Örnek: Bilgisayar tamiri veya araba tamiri.
Benim keşke almasaydım dediğim şey kesinlikle Casper laptop hayatımdan soğuttu :D

Masaüstü almak olabilir yani tam pişman değilim ama laptop rahatlık aga, BIOS ve driver ayarlarıyla günlerimi harcadığım o zor zamanların hepsini masaüstünde yaşadım benim gibi NVIDIA laptop kullanıp AMD ekran kartlı bir cihaza geçerseniz yapmayın derim o kadar. Hayatımda karşılaşmadığım hataları Windows 11 ve AMD tarafı sayesinde yemiş oldum. Kullandığım laptop ASUS markaydı bence ASUS'un en sağlam ürünler çıkardığı zamanlar aldım.
 
ARK: Survival Evolved. Bu oyuna o kadar nefret doluyum ki anlatamam. Hatalar ve buglar sonucu oyuna girebilmiştim bir şekilde. 20-30 dakika oynayıp bu ne dedim ama o arada geçen süre 2 saat 10 dakika gibi bir şey olmuştu. İade de almadı tabii Steam. Kaç yıldır hesabımda durur. Her gördüğümde lanet okurum. Belki o zamanın değeriyle şimdinin 200-300 liralık bir oyuna bedeldi fiyatı.
 
Ark: Survival Evolved. Bu oyuna o kadar nefret doluyum ki anlatamam. Hatalar ve buglar sonucu oyuna girebilmiştim bir şekilde. 20-30 dakika oynayıp bu ne dedim ama o arada geçen süre 2 saat 10 dakika gibi bir şey olmuştu. İade de almadı tabii Steam. Kaç yıldır hesabımda durur. Her gördüğümde lanet okurum.

Bir de Steam'ın bizzat oyunu ücretsiz vermesi peki? Aynı örnek bende var Shadow of Tomb Raider gaza gelip indirimlerde almıştım oysa Epic ücretsiz verdi hatta tüm seriyi verdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı