Key-drop skinimi göndermiyor

hunterfalcon

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugün canım sıkıldı key-drop gireyim dedim arama çubuğuna key-drop yazdım daha önce girdiğim siteye girdim Free Battle caseden 3 dolar kazandım ancak skin mi göndermiyorlar ayrıca ücretli reklamlı siteye hayatım boyunca girmedim ancak o site mor gözüküyor ne yapmam lazım Steam hesabım için?

Dosya Ekleri

• resim_2024-04-04_235917111.png
    167,5 KB · Görüntüleme: 73
Hocam taklit site Steam hesap tokeninizin yenilenmesi için şifrenizi değiştirin kanımca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Taklit site, hesabın şifresini değiştir çalınmasın.

Hocam kendi sitesinde de 3 dolarım var ama

Ve PC'ye bir şey olur mu?

Şu an PC için değil de hesabın için endişelenmelisin. Şifreni kesinlikle değiştir, 2Ad'yı aç ne olur ne olmaz.

Hesabımda Steam mobil guard var şifreyi her şeyi değiştireceğim ticket açaacağım bir şey olur mu?

Hesabımda Steam mobil guard var şifreyi her şeyi değiştireceğim ticket açaacağım bir şey olur mu?
Ticket açmaya gerek yok şifre değiştirdiğinde kâfi. Bir dahaki sefere daha dikkatli olmalısın ki bir skin için tüm hesabından olma

EVET VİRÜSLÜ SİTEYE GİRMİŞİM NE YAPACAĞIM AĞLIYORUM DAYANAMIYORUM ELİM AYAĞIM BUZ KESTİ LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Ticket açmaya gerek yok şifre değiştirdiğinde kâfi. Bir dahaki sefere daha dikkatli olmalısın ki bir skin için tüm hesabından olma
ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…