basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar bugün kasa ve upgrade yaparak neredeyse tüm paramı kaybediyordum son anda başladığım paraya geri döndüm sadece 50 TL fazladan para kazandım. Merak ediyorum kasa savaşlarına hiç girmedim o daha mı mantıklı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2023
Arkadaşlar bugün kasa ve upgrade yaparak neredeyse tüm paramı kaybediyordum son anda başladığım paraya geri döndüm sadece 50 TL fazladan para kazandım. Merak ediyorum kasa savaşlarına hiç girmedim o daha mı mantıklı?
burakoruk Kilopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 1.418 Makaleler 4 Çözümler 23 28 Eylül 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir gün zaten hepsini kaybedeceksiniz, ha upgrade ile ha kasa savaşıyla
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir gün zaten hepsini kaybedeceksiniz, ha upgrade ile ha kasa savaşıyla
basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Eylül 2023 #3 Düz mantıkla bakacak olursak kumarı oynatan kazanır. Ama en çok sana katıldım ''bir gün zaten hepsini kaybedecem''
Düz mantıkla bakacak olursak kumarı oynatan kazanır. Ama en çok sana katıldım ''bir gün zaten hepsini kaybedecem''