townybey Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 PC'den keyboard.sys dosyasıni masaustune aldım ardından klavye calismayinca tekrar yerine koydum ama klavye çalışmadı. 2 saattir ugrasmama rağmen çözemedim yardımcı olabilecek var mı? Aygıt yöneticisinde klavyemde sarı ünlem gözüküyor.
PC'den keyboard.sys dosyasıni masaustune aldım ardından klavye calismayinca tekrar yerine koydum ama klavye çalışmadı. 2 saattir ugrasmama rağmen çözemedim yardımcı olabilecek var mı? Aygıt yöneticisinde klavyemde sarı ünlem gözüküyor.
eXcaLiBuR.2 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 274 Çözümler 3 1 Aralık 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir.
townybey Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 maalesef işime yaramadı eXcaLiBuR.2 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Baya izledim ama çözüm olmuyor
maalesef işime yaramadı eXcaLiBuR.2 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Baya izledim ama çözüm olmuyor