D Danteag Femtopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar geçen sefer verdiğinizi cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim. Rica etsem bu dosyanın(keyboardnotification) ne olduğunu açıkalr mısınız?
Arkadaşlar geçen sefer verdiğinizi cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim. Rica etsem bu dosyanın(keyboardnotification) ne olduğunu açıkalr mısınız?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 11 Ocak 2022 #2 İşletim sistemi dosyası büyük ihtimal. İsimden başka hiçbir bilgi yok, bu dosyayla nerede karşılaştığınızı bile yazmamışsınız.
İşletim sistemi dosyası büyük ihtimal. İsimden başka hiçbir bilgi yok, bu dosyayla nerede karşılaştığınızı bile yazmamışsınız.
D Danteag Femtopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #3 acv dedi: İşletim sistemi dosyası büyük ihtimal. İsimden başka hiçbir bilgi yok, bu dosyayla nerede karşılaştığınızı bile yazmamışsınız. Genişletmek için tıkla... (c>Program files bunun içerisinde gördüm
acv dedi: İşletim sistemi dosyası büyük ihtimal. İsimden başka hiçbir bilgi yok, bu dosyayla nerede karşılaştığınızı bile yazmamışsınız. Genişletmek için tıkla... (c>Program files bunun içerisinde gördüm
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 11 Ocak 2022 #4 Danteag dedi: (c>Program files bunun içerisinde gördüm Genişletmek için tıkla... Virustotal'e upload edip linkini paylaşın.
Danteag dedi: (c>Program files bunun içerisinde gördüm Genişletmek için tıkla... Virustotal'e upload edip linkini paylaşın.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 11 Ocak 2022 #5 Bende de var KIS ile tarama yaptım sıkıntı çıkmadı,galiba Windows 7 kullanıyorsun üstelik VT sonuçları temiz. Dosya Ekleri merhaba.PNG 46,4 KB · Görüntüleme: 60
Bende de var KIS ile tarama yaptım sıkıntı çıkmadı,galiba Windows 7 kullanıyorsun üstelik VT sonuçları temiz.