E EqWorce Centipat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #1 Birkaç arkadaşım da bu sorunla karşılaştı. Ödeme yapılacağı zaman banka tarafından reddedildiğini söylüyor. Nasıl çözebilirim? (Yeterli Bakiye var)
Birkaç arkadaşım da bu sorunla karşılaştı. Ödeme yapılacağı zaman banka tarafından reddedildiğini söylüyor. Nasıl çözebilirim? (Yeterli Bakiye var)
T Tüccar Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 26 Mayıs 2021 #2 EqWorce dedi: Birkaç arkadaşım da bu sorunla karşılaştı. Ödeme yapılacağı zaman banka tarafından reddedildiğini söylüyor. Nasıl çözebilirim? (Yeterli Bakiye var) Genişletmek için tıkla... Ben yapabiliyordum. Başka kart ile denediniz mi ?
EqWorce dedi: Birkaç arkadaşım da bu sorunla karşılaştı. Ödeme yapılacağı zaman banka tarafından reddedildiğini söylüyor. Nasıl çözebilirim? (Yeterli Bakiye var) Genişletmek için tıkla... Ben yapabiliyordum. Başka kart ile denediniz mi ?
E EqWorce Centipat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #3 Tüccar dedi: Ben yapabiliyordum. Başka kart ile denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Bu sorunla karşılaşıyorum var mıdır bir çözümü? Dosya Ekleri 11.PNG 23,3 KB · Görüntüleme: 138
Tüccar dedi: Ben yapabiliyordum. Başka kart ile denediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Bu sorunla karşılaşıyorum var mıdır bir çözümü?