KFC, McDonald's, Burger King gibi yerlerde nasıl iş bulunur?

meydiageo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: BIOSTAR A520MHP

İşlemci: AMD Ryzen 5 5500, 3.6 Ghz

RAM: Thull Vortex Black 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16

Ekran Kartı: Quadro Radeon RX 560 Series (4 GB)

Monitör: Excalibur 27’’ 300Hz 1ms Curved Gaming Monitör (M.E27FVC-E)
Veli izin belgesi gerekiyor mu?
Popeyes vs fark etmez sipariş gelecek bakacağım ona göre örnek veriyorum. Hamburgeri yapıp yollayacağım bunun gibi bir iş sigortalı olursa iyi olur. 18 yaşında değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir şubesine git iş başvurusu yapmak istiyorum de sana yardımcı olacaklar. 18 yaşından küçükleri veli izni ile alıyorlar ama çok küçüksen alırlar mı bilmem. 17 falan isen alırlar.

Herhangi bir şubesine git iş başvurusu yapmak istiyorum de sana yardımcı olacaklar. 18 yaşından küçükleri veli izni ile alıyorlar ama çok küçüksen alırlar mı bilmem. 17 falan isen alırlar.
16 be hocam

1 sene evde yatmakda olmaz şimdi 17 olunca neyse tabi.

Yine de git sor. Eğer sezonluk değil kalıcı düşünüyorsan ve bunu ispatlarsan işe alırlar muhtemelen.
Sezon değil hocam asgari ücret olursa prim vs ilerde 30 bin falan olursa artık öylr birşey varsa kalıcı düşünüyorum.

Sezon değil hocam asgari ücret olursa prim vs ileride 30 bin falan olursa artık öylr bir şey varsa kalıcı düşünüyorum.

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama varsa köfteci yusufa git. 18 yaş altı haftada 2 gün izin kullandırmak zorundalar. Ben şu an sezonluk çalışıyorum 5-6 tane 18 yaş altı çalışan var sadece bu yaz giren.

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama varsa köfteci yusufa git. 18 yaş altı haftada 2 gün izin kullandırmak zorundalar. Ben şu an sezonluk çalışıyorum 5-6 tane 18 yaş altı çalışan var sadece bu yaz giren.

Harbimi hocam Kayseri de oturuyorum var burada. Oraya başvuruyum öyleyse. Garsonculukmu yapıyoruz yoksa mantığı nasıl acaba?

İşe girdin mi dostum?
Hayır hocam sonuç yok. Bekliyorum, gitmedim şubeyede.

Sonuç gelirse girerim işe gelmezse şubeye gider başvuru yaparım.
Yüzyüze daha şanslı olabilirim 17 ve üstünü tercih ediyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı