Kıbrıs'tan iPhone getirtmek mümkün mü?

Eski telefonum 8 Plus geri kalan 4 ay eski telefon kullancağım derken yanımda taşıyıcam sadece şu an 25 bine iPhone 15 alabiliyorken başka telefon bakmadım ama TR'de o fiyat bandında pek iyi telefon olduğunu sanmıyorum.

iPhone 8 Plus'ı satın, 25 Bin'in üstüne 2-3 bin daha ekleyin ve iPhone 8 Plus'tan gelen parayla iPhone 13 almak daha kârlı, sürekli SIM değiştirmek ile de uğraşmazsınız ve en azından garantisi olmuş olur.

iPhone 8 Plus'ı satın, 25 Bin'in üstüne 2-3 bin daha ekleyin ve iPhone 8 Plus'tan gelen parayla iPhone 13 almak daha kârlı, sürekli SIM değiştirmek ile de uğraşmazsınız ve en azından garantisi olmuş olur.

IP13 nasıl daha mantikli?

8 Plus ortalaması sarı sitede 8-9 bin TL, hadi arkadaş 7 Bin'e sattı diyorum, 25+7 = 32 bin TL, 3 bin TL daha eklese 35 bin TL zaten.

Gidip de sırf Türkiye cihazı için iPhone 13 alınmaz arkadaş 2 cihaz kullanmam da bir sorun teşkil etmiyor diye belirtmiş 2 model üst bir cihaz kullanır o fiyata.

Gidip de sırf Türkiye cihazı için iPhone 13 alınmaz arkadaş 2 cihaz kullanmam da bir sorun teşkil etmiyor diye belirtmiş 2 model üst bir cihaz kullanır o fiyata.

2 model üst derken? iPhone 14 ile iPhone 13'ün tek farkı 2 GB RAM ve birkaç kamera özelliği, ancak yine de kendisi nasıl kullanmak isterse, ben sadece başka seçenekler olduğunu gösteriyorum o kadar.

2 model üst derken? iPhone 14 ile iPhone 13'ün tek farkı 2 GB RAM ve birkaç kamera özelliği, ancak yine de kendisi nasıl kUllanmak isterse, ben sadece başka seçenekler oldUğUnU gösteriyorUm o kadar.

Niye 14 ve 13'u karsilastiriyorsun? Arkadas 15 alacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı