Kick boksta Low Kick kaval kemiğini kırar mı?

Hirowww

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba kickboksla yeni tanıştım ve Low Kick'le ilgili merak ettiğim çok garip bir şey var. Low Kick'i kavalla atıyoruz, diz ve ayak bileği arasına veya diz arkasına atarsak kaval kemiğini kırmaz mı?

Hayır zannetmiyorum, bir kemik o kadar kolay kırılmaz. Ayrıca kaval kemiğini isteyerek parçalayabiliyorlar daha çok can yakması için. Yani muhtemelen kırılmaz.

Hayır zannetmiyorum, bir kemik o kadar kolay kırılmaz. Ayrıca kaval kemiğini isteyerek parçalayabiliyorlar daha çok can yakması için. Yani muhtemelen kırılmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu video aklımda kaldı o yüzden sordum sırf şunun yüzünden low kick atamıyorum kavalla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu video aklımda kaldı o yüzden sordum sırf şunun yüzünden low kick atamıyorum kavalla.

Evet bu video cidden çok kötü hocam bende izlemiştim. Burda savunmak için dizin iç kısmını tekmeye denk getiriyor karşı taraf, eğer hareket ettirmeseydi yani zaten orda olan iç kısma tekme atsa muhtemelen kırılmaz sadece incinirdi. Ayrıca buradakiler profesyonel seviye dövüşçüler ve tekmeleri gerçekten çok hızlı. Bu kadar hızlı atacağınızı zannetmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı