Kick mi daha mantıklı Twitch mi?

Kick, herkes Kick'te şu an akım orada. Twitch'te insan bulamazsın.

YouTube'ya da Kick derim ben.
İkisi arasından hangisi onu bilemem.

Peki yayınlara izleyicler organik olarak nasıl gelecek gelse bile 1 2 tane geliyor ne yapabilirim bunu arttırmak için.

Eklentiler ve kullanım kolaylığı için Twitch daha mantıklı.
Kullanıcı dostu, daha rahat ve yüksek gelir modeli için Kick.

Sadece izleyici kazanmak istiyorum başta amacım kazanç değil en kolay izleyiciyi nereden alabilirim?

Ya mesela 1 2 saat yayın açıyorıum 1 2 kişi geliyor hiçbir şey yazmıyolar bir süreden sonra sıkılıyorum anlıyorsundur.

Anlıyorum ancak bir düzene girmelisin, yayın sürelerini uzun tut, yayında değilmişsin gibi davran ve insanların yayına gelmesini beklemesen daha iyi olur, ilgi duyan yayınına eminim ki gelecektir, en büyük problemin şu anda sabretmek.

Ya mesela 1 2 saat yayın açıyorıum 1 2 kişi geliyor hiçbir şey yazmıyolar bir süreden sonra sıkılıyorum anlıyorsundur.
E hocam öyle öyle olacak bu işler şak diye 100-200 izlenecen diye bir şey yok. Bugün zirvede gördüğün adamların neredeyse hepsi nerden baksan 10 yıldır bu işle uğraşıyorlar anca oralara gelmişler.

E hocam öyle öyle olacak bu işler şak diye 100-200 izlenecen diye bir şey yok. Bugün zirvede gördüğün adamların neredeyse hepsi nerden baksan 10 yıldır bu işle uğraşıyorlar anca oralara gelmişler.
100 200 istemiyorum zaten 10 kişi izlese yeter küöük bir yayıncı olmak için kick demi gene?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı