T tesnsal Yoctopat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 Kick'ten bir kanala abone oldum, işlem geçmişinde para çekildiği gözüküyor ama hesabımdaki para aynen duruyor. Bir sıkıntı çıkar mı bundan?
Kick'ten bir kanala abone oldum, işlem geçmişinde para çekildiği gözüküyor ama hesabımdaki para aynen duruyor. Bir sıkıntı çıkar mı bundan?
noclip Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.771 Çözümler 7 26 Mayıs 2024 #2 Paranın alındığı bazen geç gözüküyor. Para aslında çekildi. O paranın tümünü şu an kullanamazsın.
T tesnsal Yoctopat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #3 noclip dedi: Paranın alındığı bazen geç gözüküyor. Para aslında çekildi. O paranın tümünü şu an kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... 1 gün geçti aradan ondan bir sorayım dedim. Teşekkürler.
noclip dedi: Paranın alındığı bazen geç gözüküyor. Para aslında çekildi. O paranın tümünü şu an kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... 1 gün geçti aradan ondan bir sorayım dedim. Teşekkürler.
noclip Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.771 Çözümler 7 26 Mayıs 2024 #4 tesnsal dedi: 1 gün geçti aradan ondan bir sorayım dedim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim Spotify'da da öyle olmuştu.
tesnsal dedi: 1 gün geçti aradan ondan bir sorayım dedim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim Spotify'da da öyle olmuştu.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #5 Yurt dışı alışverişlerinde banka geçici bloke koyar. Para karşı tarafa geçince bloke kaldırılır bakiyeden düşülür.
Yurt dışı alışverişlerinde banka geçici bloke koyar. Para karşı tarafa geçince bloke kaldırılır bakiyeden düşülür.