Kickboks'ta burun kırılma ihtimalı nedir?

yapmabee580

Zeptopat
Daha fazla  
8 aya yakın fitness yaptım şimdi kick boks yapmayı düşünüyorum. Sadece refleks ve kendimi savunmak için yani üst düzey müsabaka vb değil. Sorum sadece antrenmanda burun kırılma olasılığı var mı?

Ben 6 ay yaptım sonra bırakmak zorunda kaldım. İlk ayımda bile senelerce tecrübesi olan adamların önüne koymuştu hocam beni. Çok dayak yedim, çok sert vurdular ama hiçbir yerime bir şey olmadı çok şükür. Bence bu karşındaki insanın insafına bağlı. Haddini aşarak vurursa 1 aylık eleman bile kırabilir burnunu. Ama dediğim gibi çok çok ufak bir ihtimal.

Ben 6 ay yaptım sonra bırakmak zorunda kaldım. İlk ayımda bile senelerce tecrübesi olan adamların önüne koymuştu hocam beni. Çok dayak yedim, çok sert vurdular ama hiçbir yerime bir şey olmadı çok şükür. Bence bu karşındaki insanın insafına bağlı. Haddini aşarak vurursa 1 aylık eleman bile kırabilir burnunu. Ama dediğim gibi çok çok ufak bir ihtimal.
Cevap için teşekkürler :) :)

8 sene yaptım benim kırıldı burnuna darbe almamaya çalış kırılmasa bile o kıkırdak kemik değil esnek bir şey kıkırdağa aldığın darbeler sen fark etmeden gitgide yamultur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı