Kick'e giriş için ne yapılmalı?

Maysterouses

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Malum yine Kick yayın platforuma giriş sağlayamıyoruz. Kablonet kullanıcısıyım. DNS değiştirdim. "1.1.1.1 - 1.0.0.1" DNS kullanmama rağmen hala Kick'te yayınlar siyah ekran kalıyor ardından GoodbyeDPI açtığımda giriş yapabiliyorum. Burada direkt GoodbyeDPI ile giriş yapmamda legal açıdan bir sıkıntı var mı forumun birinde ülkenizin yasalarına bakınız gibi bir metin gördüm. herhangi bir sıkıntı var mı ya da farklı ve daha basit bir yol var mı? Aynı zamanda kendi çapımda yayınlarda yapmaktayım bunun herhangi bir zararı olur mu verilerime yönelik? Cloudflare DNS diye bir şey gördüm Windows sürümü var sanırım ama ücretli/ücretsiz bilemedim açıkçası ve benim gibi araştırmaya girecek hiç bilgisi olmayan insanlarda vardır en sade şekliyle anlatabilir misiniz?

Burada direkt GoodbyeDPI ile giriş yapmamda legal açıdan bir sıkıntı var mı forumun birinde ülkenizin yasalarına bakınız gibi bir metin gördüm.

Yok diye biliyorum. Erişim engelini aşmak için VPN veya GoodByeDPI kullanımına dayalı yasal sorun yaşayan birini daha önce görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı