Kickstarter oyun satın almak

TPfEnOmEnTP

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Kickstarter üzerinden The King's Guild oyununu satın almak istiyorum. Linki:
The King's Guild Oraya para verdiğim zaman bağış mı yapmış oluyorum yoksa ürünü satın mı almış oluyorum? Nasıl satın alacağım? Cevap verirseniz sevinirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kickstarter oyun satışı yapan bir platform değil, bağış platformu. Stüdyoların oyun yapması için para lazım. Eğer bu proje hoşuna giderse sende o insanlara oyunu geliştirme açısından destek olup, bağış yapıyorsun. Her bağışa özel farkı imkanlar sunabiliyor. Ödeme kısmında yazıyor zaten.

Orada içindekiler bölümünde oyunu vereceğini belirtiyor. Ben 49 dolarlık olanından yani oyunun olduğu paketten istiyorum. Ama tahmini teslim mayıs 2018'de olacak diyor. Youtube'a bakınca oyunun birçok kişide olduğunu görüyorum.
1.Ben 50 doları verdiğim zaman ne oluyor?
2.Oyunu nasıl alacağım?
3.Oyunu aldığım takdirde ininaldan ödeme yapabilir miyim?

Ödersen oyunu oynamaya başlayabilir misin bilmiyorum ama Kickstarter'da mantık şöyle: Yapımcının belirlediği tarihte belirlediği para toplanamazsa bağışlanan paralar geri gönderiliyor. Güzel bir sistem.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı