userx1 Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Merhaba, Kick'de TV8'in canli yayini yapiyordum. Tosnu nick de biri Acun medya yonetim ve lurulum baskaniyim dedi. Sizce dava gelir mi? Yayinimi kimse izlemiyor ve para kazanma kapali.
Merhaba, Kick'de TV8'in canli yayini yapiyordum. Tosnu nick de biri Acun medya yonetim ve lurulum baskaniyim dedi. Sizce dava gelir mi? Yayinimi kimse izlemiyor ve para kazanma kapali.
3 380054 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.913 Çözümler 37 14 Eylül 2024 #2 TV8'in canlı yayını mı .
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 14 Eylül 2024 #3 Yok, maks otomatik DMCA olur o kadar. Acun Medya Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı. Acun Ilıcalı sizin yayına gelip tehdit mi etti yani. Takılmayın.
Yok, maks otomatik DMCA olur o kadar. Acun Medya Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı. Acun Ilıcalı sizin yayına gelip tehdit mi etti yani. Takılmayın.
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 14 Eylül 2024 #4 Geçmiş olsun. Yayında söyleyin bari herkes o7 yazsın.
userx1 Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #5 hicvir kazancim yok ve kapttim yayini tosnu adinda biri geldi o dedi birsey olmaz dimi Eren AK dedi: Yok, maks otomatik DMCA olur o kadar. Acun Medya Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı. Acun Ilıcalı sizin yayına gelip tehdit mi etti yani. Takılmayın. Genişletmek için tıkla... korkmaya basladim yayin kapali hesabi kapatiyorum.
hicvir kazancim yok ve kapttim yayini tosnu adinda biri geldi o dedi birsey olmaz dimi Eren AK dedi: Yok, maks otomatik DMCA olur o kadar. Acun Medya Yönetim Kurulu Başkanı Acun Ilıcalı. Acun Ilıcalı sizin yayına gelip tehdit mi etti yani. Takılmayın. Genişletmek için tıkla... korkmaya basladim yayin kapali hesabi kapatiyorum.
7 714816 Decipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 3 14 Eylül 2024 #6 userx1 dedi: hicvir kazancim yok ve kapttim yayini tosnu adinda biri geldi o dedi birsey olmaz dimi korkmaya basladim yayin kapali hesabi kapatiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum anlaşılan yaşın küçük. Merak etme bir şey olmaz, hesabı falan kapatmana gerek yok. Bir daha yayında TV8'i açmaman yeterli olur.
userx1 dedi: hicvir kazancim yok ve kapttim yayini tosnu adinda biri geldi o dedi birsey olmaz dimi korkmaya basladim yayin kapali hesabi kapatiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum anlaşılan yaşın küçük. Merak etme bir şey olmaz, hesabı falan kapatmana gerek yok. Bir daha yayında TV8'i açmaman yeterli olur.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 14 Eylül 2024 #7 userx1 dedi: Korkmaya basladim yayin kapali hesabi kapatiyorum. Genişletmek için tıkla... Korkacak bir şey yok güzel kardeşim, bir şey olmaz sana merak etme.
userx1 dedi: Korkmaya basladim yayin kapali hesabi kapatiyorum. Genişletmek için tıkla... Korkacak bir şey yok güzel kardeşim, bir şey olmaz sana merak etme.
userx1 Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #8 714816 dedi: Dostum anlaşılan yaşın küçük. Merak etme bir şey olmaz, hesabı falan kapatmana gerek yok. Bir daha yayında TV8'i açmaman yeterli olur. Genişletmek için tıkla... tamam cok sagolun
714816 dedi: Dostum anlaşılan yaşın küçük. Merak etme bir şey olmaz, hesabı falan kapatmana gerek yok. Bir daha yayında TV8'i açmaman yeterli olur. Genişletmek için tıkla... tamam cok sagolun