Kiki Challenge

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Kadın pilotlarda akımdan geri kalmamışlar belli

Not: Tabii ki uçak çalışmıyor o sıra Gererler adamı valla öyle bir şey olsa

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu kim buraya taşıdı? Varsa bir moderatör bunu lütfen havacılık sayfasına taşıyın. Ne alakası var Konu Dışı başlığı işe bunun.
@Mr.Acar yardımcı olur musunuz lütfen? Konuyu Havacılık sayfasına taşır mısınız? Burayla ilgisi yok. Sanırım bir moderatör hata yapmış.
@THE_MILLER @NookumPie kim aktise şu an yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam güldürdünüz gece gece. Bunun havacılıkla ne ilgisi var

Saçma sapan bir trend daha. Trafiğe kapalı alanda yapılana bir şey demiyorum. Ama yolun ortasında durup bunu yapan insanlar sizin hayatınızın zaten bir önemi yok. Doğal seleksiyon sonucu ölmüş olursunuz en fazla. İnsanlığa yararlı bir durum. Ama o kontrolden çıkan arabanız masum, günahsız insanlara zarar verebilir.

Hocam güldürdünüz gece gece. Bunun havacılıkla ne ilgisi var
Havacılıkla ne ilgisi mi var? Kadın pilotlar yapmış yani Ben bunu havacılık sayfasına açtım ama hangi moderatör durduk yere bunu buraya taşıdı hiç anlamadım. Yani havacılık sayfasında bu konuyla alakalı kişilere daha kolay ulaşırdı bence. Düzeltmediler de zaten kaldı böyle

Instagram'da trend olmuş bir şeyin havacılıkla ne ilgisi olabilir hocam? Uçakta musically çeken bir pilot düşünün onun yeri havacılık mı?

Saçma sapan bir trend daha
Bu trend niye çıktı zaten onu hiç anlamadım Saçma bence de ama “Amariga” nın bir oyunu herhalde bu da
Instagram'da trend olmuş bir şeyin havacılıkla ne ilgisi olabilir hocam? Uçakta musically çeken bir pilot düşünün onun yeri havacılık mı?
Neyse hocam ben anlatamadım galiba boş verelim o zaman Bizim baktığımız kısmı instagram falan değildi zaten

Günümüz insanının ben farklıyım deme yolu herhalde. Bana böyle şeyler saçma geliyor. 20'li yaşlarında bir öğrenciyim ama belki de ben yaşlandım. Popüler kültürün bir parçası olmak hiç ilgimi çekmiyor.

Şimdi biri çıkıpta biz bunu eğlenmek için yapıyoruz diyebilir. Dediğim gibi başkaların hayatını tehlikeye atmadıkları sürece çokta umrumda değil. Doğal seleksiyon...

Bakalım sıradaki saçmalık ne olacak, kiki artık tat vermiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana böyle şeyler saçma geliyor. 20'li yaşlarında bir öğrenciyim ama belki de ben yaşlandım.
Yok hiç yaşlandım mı demeyin kendinize. Popüler olacağım diye yapılan saçmalılardan zaten YouTube çöplüğe döndü görüyoruz hepimiz Güzel bulanı da var bunları bulmayanı da. Bilgisayar oyunlarını da saçma bulan var seven var. Zevkler renkler meselesi biraz da yani.
Bakalım sıradaki saçmalık ne olacak, kiki artık tat vermiyor.
Sanırım yavaştan ömrünü tamamlıyor bu da Umarım kısa zamanda bitmesi dileği ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…